- 21 Ocak 2018
- 8.346
- 20.604
- 348
- 32
Bilmem pespese olmasalar daha iyi olabilir hem sen onceden farkli farkli siralardin neden simdi hep katilim sirasina gore koyuyorusn :)Umarım az oy alırlarSıralamayı farklı mı yapsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem pespese olmasalar daha iyi olabilir hem sen onceden farkli farkli siralardin neden simdi hep katilim sirasina gore koyuyorusn :)Umarım az oy alırlarSıralamayı farklı mı yapsam
Yok italyan tarifi verdimHeee ne verdin ona kazandibimi
Kayseri yağlaması da yaparım, new york cheesecake de çok yöresel ve de küresel bir insan olabilirim yerine göre vermiyorum başka cheesecake dedi ,kestirip attı NevresteSeni elit bulmamis olabilirmi acaba yabanci tarifler icin
Başı sonu farketmiyor diye değiştirmiyorumBilmem pespese olmasalar daha iyi olabilir hem sen onceden farkli farkli siralardin neden simdi hep katilim sirasina gore koyuyorusn :)
He iyi bari kurtarirYok italyan tarifi verdim
Erken kalkan yol alırBence senin tarifte iyi bir sunumla 1.olabilirKayseri yağlaması da yaparım, new york cheesecake de çok yöresel ve de küresel bir insan olabilirim yerine göre vermiyorum başka cheesecake dedi ,kestirip attı Nevreste
Bencede farketmiyoda bilmemki bende bilemedimBaşı sonu farketmiyor diye değiştirmiyorum
Hemde çok iyi kurtarırHe iyi bari kurtarir
Global bir yarismaciyim diyosunKayseri yağlaması da yaparım, new york cheesecake de çok yöresel ve de küresel bir insan olabilirim yerine göre vermiyorum başka cheesecake dedi ,kestirip attı Nevreste
Hayrını görsün yapan kişi benden önce yazmış, onun kısmetiymişSende erken gelseydinTarif yapıldı dolaba kondu.Yarın gelir
Ekmek alttaydı,chesecake alttaydı.Yani bu sıra baktım farketmiyor:)Bencede farketmiyoda bilmemki bende bilemedim
Aynen ya bilemedimYabancı tarif almak da ne bileyim kim alıyor ayol böyle ecnebi tatlılarını
Yarın gelsin bombalarızHayrını görsün yapan kişi benden önce yazmış, onun kısmetiymiş
Güzel fikirBen lokma dökcem labne dolgulu geleneksel tatlılarımız dururken ne gerek var yani yabancılara
Ay sorma kim bu kişiler hakikaten,tarifi almakla kalmıyorlar, yapıp dolaba bile koyuyorlarYabancı tarif almak da ne bileyim kim alıyor ayol böyle ecnebi tatlılarını
Valla yazarken benim de hoşuma gitti ha cidden çikolata basıyorlar ya içine kızartıp labneli güzel bi harç hazırlanıp içine basılabilir üzerine çikolata soslar falan ay yapayım ben bunu bi dahaki pınaraGüzel fikir
Ben değilimAy sorma kim bu kişiler hakikaten,tarifi almakla kalmıyorlar, yapıp dolaba bile koyuyorlar
Seneye inşaallahGerçi biz bu kadar her şeye koyarsak 2 aya kalmaz yine gelirlerValla yazarken benim de hoşuma gitti ha cidden çikolata basıyorlar ya içine kızartıp labneli güzel bi harç hazırlanıp içine basılabilir üzerine çikolata soslar falan ay yapayım ben bunu bi dahaki pınara