• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Bu hafta oy verenler pudingleri görünce böyle olacaklar :confused: 🤣
Olaya fransız olanlar ,neden bu kadar çok puding var diye şaşıracaklar 😄 bundan 4 ay önce yarışmalara katılmadan, sadece oy vermek için geldiğimde ben de kesin :confused: böyle olurdum 🤣
Fransız yazdım da aklıma geldi, nevroş Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. bana bir fransız ,alman, rus tarif vermedin ya aşkolsun yani 😂

Olaya fransız olanlar ,neden bu kadar çok puding var diye şaşıracaklar 😄 bundan 4 ay önce yarışmalara katılmadan, sadece oy vermek için geldiğimde ben de kesin :confused: böyle olurdum 🤣
Fransız yazdım da aklıma geldi, nevroş Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. bana bir fransız ,alman, rus tarif vermedin ya aşkolsun yani 😂
Seni elit bulmamis olabilirmi acaba yabanci tarifler icin :KK48:

Sende erken gelseydin😂Tarif yapıldı dolaba kondu.Yarın gelir :rolleyes:

Back