• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Eşlerimizin arkadaşları yenge diyor:)
Kayınbirader ve yeğenlerde :)
Aynen öyle ama bana eşimin arkadaslari hep isimle sesleniyor ben seslenmem genelde yan komşum babam yaşında yenge diyor 🤷🏼‍♀️ abla diyemez ama çocuğu yaşındayım adamın babamdan iki yaş büyük hatta 🤷🏼‍♀️

Eşlerimizin arkadaşları yenge diyor:)
Kayınbirader ve yeğenlerde :)
Kayınbirader benden büyük o yüzden o da isimle seslenir daha doğrusu konusmadigimiz için seslenmezdi 😂

Aynen öyle ama bana eşimin arkadaslari hep isimle sesleniyor ben seslenmem genelde yan komşum babam yaşında yenge diyor 🤷🏼‍♀️ abla diyemez ama çocuğu yaşındayım adamın babamdan iki yaş büyük hatta 🤷🏼‍♀️
Saygıdan öyle denir canım:)İsminle hitap etmek olmuyor:)

Saygıdan öyle denir canım:)İsminle hitap etmek olmuyor:)
Burda esimin arkadaşları bir çoğu eşimden de yaşca bayağı büyük sanırım o yüzden isimle hitap ediyorlar bana abi demek de tuhaf geliyor ama benden büyük oldugunu bildiğim komşularım bana abla diyor 🤷🏼‍♀️ eşimle guluyiruz hatta mahallede en küçük biziz ona herkes abi diyor bana da abla 😂🤷🏼‍♀️

Burda esimin arkadaşları bir çoğu eşimden de yaşca bayağı büyük sanırım o yüzden isimle hitap ediyorlar bana abi demek de tuhaf geliyor ama benden büyük oldugunu bildiğim komşularım bana abla diyor 🤷🏼‍♀️ eşimle guluyiruz hatta mahallede en küçük biziz ona herkes abi diyor bana da abla 😂🤷🏼‍♀️
Canım o saygıdan öyle denir:)Bizim buralarda hep öyledir:)

Jenna dün hasta oldugunu yazmıştı. İnşallah iyidir. Yarın hastaneye gidecekti 😟
Bugün iyiydi biz görüştük:)Yani özelden muhabbetimiz oldu bir şey demedi:)

Back