O chesecake yapmış,su böreği yapmış bir arkadaşımız onu mu yapamıyacakEtimegi serbetleyip üzerine labne sursun üzerine kakaolu krem santiyle süsleme yapsın onuda yapamazsa daha ne diyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O chesecake yapmış,su böreği yapmış bir arkadaşımız onu mu yapamıyacakEtimegi serbetleyip üzerine labne sursun üzerine kakaolu krem santiyle süsleme yapsın onuda yapamazsa daha ne diyim
sebo yiyorum enerji lazımElalis uygulama dersi başladı mı
Afiyet olsunsebo yiyorum enerji lazım
Abla ben daha görmeden inanmam daha dün almanın biri türk çıktıO chesecake yapmış,su böreği yapmış bir arkadaşımız onu mu yapamıyacak
Biz karşıdan seyredelim bosver girme kardeşlerin kavgasına valla ayirmam bak Tellioğulları seferogullari gibi oldu burasiNe oli burda ben yine konuya dahil ama fıransız
yalannnnNasılsın güzelim
Pudingler yarışıyor yarışmasını gördün mü
Omen tanrım
Puding arkidişlerini görmedin miyalannnn
Yapmişmı gerçekten ben şok denizi geçmiş puding de boğulmuş kıyamamO chesecake yapmış,su böreği yapmış bir arkadaşımız onu mu yapamıyacak
O zaman geçmiş konularına bakAbla ben daha görmeden inanmam daha dün almanın biri türk çıktı
Ben arada kaynıyorum nasıl olsa yüzüme şaplağı yesem kim vurdu ki derimBiz karşıdan seyredelim bosver girme kardeşlerin kavgasına valla ayirmam bak Tellioğulları seferogullari gibi oldu burasi
Ben arada kaynıyorum nasıl olsa yüzüme şaplağı yesem kim vurdu ki derim
Kıskanç seni, bir kemikleri kalmıştı kiskanmadigin onuda kıskan , pes ya pes zayıf olmakta zor , böyle oluyor işte kiskaniliyorsun
gidip bakayımPuding arkidişlerini görmedin mi
Abla ben hiç geçmişe inmiyeyim üstünüze afiyet biraz anlama özürlüyüm deO zaman geçmiş konularına bak
Arada kalan dayağı yer diyim sene ola bildigince uzakta kaçBiz karşıdan seyredelim bosver girme kardeşlerin kavgasına valla ayirmam bak Tellioğulları seferogullari gibi oldu burasi
Birazdan gitcem yataga zaten sende cok karismadaArada kalan dayağı yer diyim sene ola bildigince uzakta kaç