- 8 Nisan 2017
- 56.966
- 299.916
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eloş çayına labnemi kattın bacı bulaşık suyu gibi
Ne olmuş kacirdim :)))Zipzip- kaptanım arkadaş parmak kaldırıyor maruzatı varmış
Sabah diğer topikte etiket edecektim ben sonradan geldim baktım sabah burdaydi ama
Demirden korksak trene binmezdikBirazdan gitcem yataga zaten sende cok karismada
iyi
İlerde biri yazisiyor
Evet sabah bende gördümde sonra göremedim hiçSabah diğer topikte etiket edecektim ben sonradan geldim baktım sabah burdaydi ama
İyi bende ne olsun geç kaldım akşam yemeğine kız yedi uyudu ben oğlanları beklerken adam olmayınca parça parça oliyor akşam yemegiiyi
sen naptı :)
Kim daha çok kilo vermiş,kimin daha çok kilosu varmış Defter sendeymişNe olmuş kacirdim :)))
allah seniEloş çayına labnemi kattın bacı bulaşık suyu gibi
İyiyiz minikciğim sen nasılsınNasılsıniz
Eloş masanın üzerindeki telefonu yakinlastir.msj ları göremiyorum merak ettim
geç olsun da güç olmasınİyi bende ne olsun geç kaldım akşam yemeğine kız yedi uyudu ben oğlanları beklerken adam olmayınca parça parça oliyor akşam yemegi
Evet defter bende kimi soruyorsunuz hemen söyleyeyimKim daha çok kilo vermiş,kimin daha çok kilosu varmış Defter sendeymiş
aman dükkanla yazışıyo benimki,az kaldı atıcam denizeEloş masanın üzerindeki telefonu yakinlastir.msj ları göremiyorum merak ettim
Eloş tariflere baktın mıgeç olsun da güç olmasın
Nana varmı nanaEvet defter bende kimi soruyorsunuz hemen söyleyeyim