Çok eğlendimBenim 6.yarışmam sanırım, ilk defa şahit oldum ya böyle şeylerden çok etkileniyorum ben, insanların tuhaf hırsları yüzünden bu tip şeyler yapması çok şaşırtıyor beni , dün gece bayağı atraksiyonlu geldi bana o yüzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok eğlendimBenim 6.yarışmam sanırım, ilk defa şahit oldum ya böyle şeylerden çok etkileniyorum ben, insanların tuhaf hırsları yüzünden bu tip şeyler yapması çok şaşırtıyor beni , dün gece bayağı atraksiyonlu geldi bana o yüzden
Sen +18de gez olayı kaçırKKçırmışım orayı
Ben dün ne yazdığımı bilmiyorum abla nasıl kaçırdım yaYok artık sen dün bizi okumadın mıAksiyonu kaçırdın mı
Başladığı yerden okusan keşkeçözdümmmmmmmmm
Aynı şeyi yazdım dün ben de, çok iyiydi tarifi ve sunumu, 1.liği hakkıyla zorlardı ,yazık ett kendinebirşey diyecem ama öyle güzel bir tarif ve sunumdu ki .. bence hile yapmasına gerek yoktu...
hilesizde birinci olacak gibiydi...
kendi topuğuna sıkmış
Ay abla ozaman niye kattiniz busefer yarışmaya bombayi orda patlatsaydinizOrada yakalandı aslındaBurada incelemeye alındı 11 oyda bile kuzenleri buradaydı
İnan çok şaşırdımBen dün ne yazdığımı bilmiyorum abla nasıl kaçırdım ya
valla şoklardayım ablaBaşladığı yerden okusan keşke
ay bencede yazık etmiş kızz cok tatlişti oysa sunumAynı şeyi yazdım dün ben de, çok iyiydi tarifi ve sunumu, 1.liği hakkıyla zorlardı ,yazık ett kendine
Yok öyle değil o bitince keşfettik.Ama bilemeyiz ki diğer yarışmacılardada yeni üyelikler vardı.Suç üstü yaptık bu sefer:)Ay abla ozaman niye kattiniz busefer yarışmaya bombayi orda patlatsaydiniz
Abla yeminle çatlıycam ben kaçtımİnan çok şaşırdım
2. bölüm 220den başladım benBen gidiyorum bari hangi sayfadan başlıyacağımı söyleyin
Şuradan başlavalla şoklardayım abla
ay bencede yazık etmiş kızz cok tatlişti oysa sunum
Evva kızz daha gerisi varmış gel gel başlayalımŞuradan başla
Pınar Labne ile ... - Pratik Tarifler Yarışması 2.Hafta
Yani ben 😂😂😂😂 Teşekkkür ederim elleriniz dert görmesin :sampiyon:www.kadinlarkulubu.com
Ay valla belkide haklısın böyle olması bizi baya eğlendirdi bukadarda eglenemzdikYok öyle değil o bitince keşfettik.Ama bilemeyiz ki diğer yarışmacılardada yeni üyelikler vardı.Suç üstü yaptık bu sefer:)
1.değildi orada zaten ve her şekilde 2.ydi:)
Suç üstü basmak lazımAy valla belkide haklısın böyle olması bizi baya eğlendirdi bukadarda eglenemzdik
İyi oldu iyi dün başıma agrilar girdi boregim niye bukadar az oy aldi diye megeryarısını götürmüşSuç üstü basmak lazım
Konumu açtım3.hafta tarifleri ne zaman geliyor