• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Benim 6.yarışmam sanırım, ilk defa şahit oldum 🙈 ya böyle şeylerden çok etkileniyorum ben, insanların tuhaf hırsları yüzünden bu tip şeyler yapması çok şaşırtıyor beni , dün gece bayağı atraksiyonlu geldi bana o yüzden 😬
Çok eğlendim 🤩😍

birşey diyecem ama öyle güzel bir tarif ve sunumdu ki .. bence hile yapmasına gerek yoktu...
hilesizde birinci olacak gibiydi...
kendi topuğuna sıkmış :silah::silah::silah::silah::silah:
Aynı şeyi yazdım dün ben de, çok iyiydi tarifi ve sunumu, 1.liği hakkıyla zorlardı ,yazık ett kendine

Orada yakalandı aslında😂Burada incelemeye alındı 11 oyda bile kuzenleri buradaydı😂
Ay abla ozaman niye kattiniz busefer yarışmaya bombayi orda patlatsaydiniz😂

Ay abla ozaman niye kattiniz busefer yarışmaya bombayi orda patlatsaydiniz😂
Yok öyle değil o bitince keşfettik.Ama bilemeyiz ki diğer yarışmacılardada yeni üyelikler vardı.Suç üstü yaptık bu sefer:)
1.değildi orada zaten ve her şekilde 2.ydi:)

Yok öyle değil o bitince keşfettik.Ama bilemeyiz ki diğer yarışmacılardada yeni üyelikler vardı.Suç üstü yaptık bu sefer:)
1.değildi orada zaten ve her şekilde 2.ydi:)
Ay valla belkide haklısın böyle olması bizi baya eğlendirdi bukadarda eglenemzdik😂😂😂

Suç üstü basmak lazım:KK66:
😂İyi oldu iyi dün başıma agrilar girdi boregim niye bukadar az oy aldi diye megeryarısını götürmüş 😂
Abla burdan kim kim biliyordu ilk kazen ve senden başka😁

Back