• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Eşimi bekliyorum malzemeleri getirirse inşallah ben bugün başlayacağım hanımlar :rolleyes: nasıl sunum yapacağım diye günlerdir düşünüyorum en son evdeki tüm sunumluk malzemeleri masaya yığıp tatlım görünmeyecek şekilde çekeceğim heralde fotoları :KK48:

Dün yazdıklarınızı okuyup okuyup güldüm ama yazmaya firsatim olmadı, aramızda çok iyi ajanlar var, tebrik ederim valla hepinizi🧐😄
5 6 kişiyle mi anlaştı acaba o arkadaş diye düşünürken, 1.hafta katıldığı oylamaya baktım, sondan 15 kişi ,0 mesaj ve üyelik tarihleri 7 eylül 2020 😬 valla süpersiniz , çok iyi yakalamışsınızEn Büyük KK

Dün yazdıklarınızı okuyup okuyup güldüm ama yazmaya firsatim olmadı, aramızda çok iyi ajanlar var, tebrik ederim valla hepinizi🧐😄
5 6 kişiyle mi anlaştı acaba o arkadaş diye düşünürken, 1.hafta katıldığı oylamaya baktım, sondan 15 kişi ,0 mesaj ve üyelik tarihleri 7 eylül 2020 😬 valla süpersiniz , çok iyi yakalamışsınızEn Büyük KK
ne kaçırdım ben :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Back