- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
ŞaheserBenim oglan yapmış bitirsin açacak konuyu Eki Görüntüle 2690289
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ŞaheserBenim oglan yapmış bitirsin açacak konuyu Eki Görüntüle 2690289
Neden bizi şey etmiyorsunuz çagırmıyorsunuzHAbibte ağlayan çocuk yakına gelir de ağlar ya sende gel burda trip at bari görsünler
Seni burada istemiyorlar mı yoksaNeden bizi şey etmiyorsunuz çagırmıyorsunuz
Nevros sen dedin ya sessizce gidelim ayak sesimize gelmesin diye, ayakkabıları bile elismize aldık yalınayak geldik burayaSeni burada istemiyorlar mı yoksa
Evet oraya bakBiraz tüyo neyim verin yaa araştırma yaparken nerelere bakıyorsunuz pinterestte falan güzel sunum örnekleri oluyor sanki
Ben bakıyorum ama sonunda kendi bildiğimi yağıyorumBiraz tüyo neyim verin yaa araştırma yaparken nerelere bakıyorsunuz pinterestte falan güzel sunum örnekleri oluyor sanki
BendeBen bakıyorum ama sonunda kendi bildiğimi yağıyorum
Sona gelince ordakiyle eldeki uyuşmuyor çünkü
ne kaçırdım benDün yazdıklarınızı okuyup okuyup güldüm ama yazmaya firsatim olmadı, aramızda çok iyi ajanlar var, tebrik ederim valla hepinizi
5 6 kişiyle mi anlaştı acaba o arkadaş diye düşünürken, 1.hafta katıldığı oylamaya baktım, sondan 15 kişi ,0 mesaj ve üyelik tarihleri 7 eylül 2020 valla süpersiniz , çok iyi yakalamışsınız
Dün olaylar olaylar oldune kaçırdım ben
anammmmmmmmmmmmmmmDün olaylar olaylar oldu