• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
anammmmmmmmmmmmmmm
çekirdeiğimi mısırımı aldım geldim
anlat anlat :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
2.yarışmada geçmişi oku kız, çok fena şeyler oldu 🙈 ama kadınlar kulübünün adaleti geceye damga vurdu En Büyük KK En Büyük KK En Büyük KK En Büyük KK

Dün yazdıklarınızı okuyup okuyup güldüm ama yazmaya firsatim olmadı, aramızda çok iyi ajanlar var, tebrik ederim valla hepinizi🧐😄
5 6 kişiyle mi anlaştı acaba o arkadaş diye düşünürken, 1.hafta katıldığı oylamaya baktım, sondan 15 kişi ,0 mesaj ve üyelik tarihleri 7 eylül 2020 😬 valla süpersiniz , çok iyi yakalamışsınızEn Büyük KK
Orada yakalandı aslında😂Burada incelemeye alındı 11 oyda bile kuzenleri buradaydı😂

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende sabah oy verirken baktım yok.. Allah Allah diyorum 1. yarışmadamıydı acaba hayır yok..
ikideydi ama nerde diye düşündüm.. sonra nevrest ablaya sormayı unuttum kaldı öyle iyimi :D
amannnnnnnnnn neler olmuş neler :D :D :D:D

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende sabah oy verirken baktım yok.. Allah Allah diyorum 1. yarışmadamıydı acaba hayır yok..
ikideydi ama nerde diye düşündüm.. sonra nevrest ablaya sormayı unuttum kaldı öyle iyimi :KK70:
amannnnnnnnnn neler olmuş neler :KK70: :KK70: :KK70::KK70:
Sen çözdünmü olayı :KK64:

Ki çok kesildi ilk değil🤩
Benim 6.yarışmam sanırım, ilk defa şahit oldum 🙈 ya böyle şeylerden çok etkileniyorum ben, insanların tuhaf hırsları yüzünden bu tip şeyler yapması çok şaşırtıyor beni , dün gece bayağı atraksiyonlu geldi bana o yüzden 😬

Back