2.yarışmada geçmişi oku kız, çok fena şeyler olduanammmmmmmmmmmmmmm
çekirdeiğimi mısırımı aldım geldim
anlat anlat
Amağnn siz hala ordamısınız o defter kapandı2.yarışmada geçmişi oku kız, çok fena şeyler olduama kadınlar kulübünün adaleti geceye damga vurdu
hemen bakıyorum2.yarışmada geçmişi oku kız, çok fena şeyler olduama kadınlar kulübünün adaleti geceye damga vurdu
kız deme öyle susAmağnn siz hala ordamısınız o defter kapandı
Kız birinci belli ya ben o manada şey ettimhemen bakıyorum
kız deme öyle susben okuyacam daha
Orada yakalandı aslındaDün yazdıklarınızı okuyup okuyup güldüm ama yazmaya firsatim olmadı, aramızda çok iyi ajanlar var, tebrik ederim valla hepinizi
5 6 kişiyle mi anlaştı acaba o arkadaş diye düşünürken, 1.hafta katıldığı oylamaya baktım, sondan 15 kişi ,0 mesaj ve üyelik tarihleri 7 eylül 2020valla süpersiniz , çok iyi yakalamışsınız
Bence 1.olmaktan daha önemli bir olaya şahitlik ettik, hile yapan yakalanır, bileti kesilirAmağnn siz hala ordamısınız o defter kapandı
Ben bişeymi kaçırdım yaBence 1.olmaktan daha önemli bir olaya şahitlik ettik, hile yapan yakalanır, bileti kesilir
Valla süpersiniz, helâl olsun hepinizeOrada yakalandı aslındaBurada incelemeye alındı 11 oyda bile kuzenleri buradaydı
Ki çok kesildi ilk değilBence 1.olmaktan daha önemli bir olaya şahitlik ettik, hile yapan yakalanır, bileti kesilir
Yeni üyelerin yükselişi ilgi çekiyor.Valla süpersiniz, helâl olsun hepinize
Biri bana ne olduğunu anlatsınKi çok kesildi ilk değil
Sen çözdünmü olayıanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende sabah oy verirken baktım yok.. Allah Allah diyorum 1. yarışmadamıydı acaba hayır yok..
ikideydi ama nerde diye düşündüm.. sonra nevrest ablaya sormayı unuttum kaldı öyle iyimi
amannnnnnnnnn neler olmuş neler
Benim 6.yarışmam sanırım, ilk defa şahit oldumKi çok kesildi ilk değil
Anaaam, senin de mi haberin yokKim oy toplamış
Yok artık sen dün bizi okumadın mıBiri bana ne olduğunu anlatsın
KKçırmışım orayıAnaaam, senin de mi haberin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?