- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
HanimKelesimiGetir abla o keleşi ödünç ala bilirmiyim yeminimi bozdum ulennnnnnnnnn Suffle Brownie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzgünüm deve kuşu yımırtasıSuffle Brownie peşimi birakinnnnn çok fena olur beni bı salın yaaaaaaaaaanere gitsem dibimdesiniz
HanimKelesimiGetir abla o keleşi ödünç ala bilirmiyim yeminimi bozdum ulennnnnnnnnn Suffle Brownie
Abla illa dedirticen şöyle az mütevazi olalım dedik yok olmuyor iddalıyım ben ben iddalıyımSen yap tarifini gelir oylar nasılsa herşey bir anda değişebiliyor oylamada:))
Yapma kuzum elini sufleye brownieye bulamaHanimKelesimiGetir abla o keleşi ödünç ala bilirmiyim yeminimi bozdum ulennnnnnnnnn Suffle Brownie
Abla illa dedirticen şöyle az mütevazi olalım dedik yok olmuyor iddalıyım ben ben iddalıyım
Yapma kuzum elini sufleye brownieye bulama
Sonra benim gibi çakılacanMütevazi değil cengaver olacan heyytttt bende varım diyecen vuracan yumruğunu masaya
Şaka gibi şimdi biri oy verdi biri bana biri Brownie birbirimize düşürecekler bizi kk çıldırdıTabisi her yerde kullanabilirsin
Sonra benim gibi çakılacan
Yımırtasına zarar verirler o deve yavrusu daha gelişmediTutma elini kana bulayacak keleşimi verdim bile
Yumruk yerine keleş daha güzel ses çıkarır demi ablaMütevazi değil cengaver olacan heyytttt bende varım diyecen vuracan yumruğunu masaya
Hepsi pınarın yüzündenYok canısı deme öyle deme
Şaka gibi şimdi biri oy verdi biri bana biri Brownie birbirimize düşürecekler bizi kk çıldırdı
Yımırtasına zarar verirler o deve yavrusu daha gelişmedi
Yumruk yerine keleş daha güzel ses çıkarır demi abla
Hepsi pınarın yüzünden
Abla sahiplerini bilmiyom unuttum desem inanirmisinHahahahahaha saç başa girmeyinde sonra
Fasulye daha dyon yani
Tercih onu keleşi isterse ödünç alabilir sjksjksjksjk
Keşki fasulye olsa birinden daha kurtulurdukHahahahahaha saç başa girmeyinde sonra
Fasulye daha dyon yani
Tercih onu keleşi isterse ödünç alabilir sjksjksjksjk
Yok abla yok 4 bitirip pınarsız yarışmak istiyorumKavgada bile olmaz demi
Abla sahiplerini bilmiyom unuttum desem inanirmisin
Keşki fasulye olsa birinden daha kurtulurduk
Yok abla yok 4 bitirip pınarsız yarışmak istiyorum