- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzgünüm deve kuşu yımırtasıSuffle Brownie peşimi birakinnnnn çok fena olur beni bı salın yaaaaaaaaaanere gitsem dibimdesiniz
![]()
Abla illa dedirticen şöyle az mütevazi olalım dedik yok olmuyor iddalıyım ben ben iddalıyımSen yap tarifini gelir oylar nasılsa herşey bir anda değişebiliyor oylamada:))
Yapma kuzum elini sufleye brownieye bulama
Abla illa dedirticen şöyle az mütevazi olalım dedik yok olmuyor iddalıyım ben ben iddalıyım![]()
Yapma kuzum elini sufleye brownieye bulama![]()
Sonra benim gibi çakılacanMütevazi değil cengaver olacan heyytttt bende varım diyecen vuracan yumruğunu masaya![]()
Şaka gibi şimdi biri oy verdi biri bana biri Brownie birbirimize düşürecekler bizi kk çıldırdıTabisi her yerde kullanabilirsin![]()
![]()
Sonra benim gibi çakılacan![]()
Yımırtasına zarar verirler o deve yavrusu daha gelişmediTutma elini kana bulayacak keleşimi verdim bile![]()
Yumruk yerine keleş daha güzel ses çıkarır demi ablaMütevazi değil cengaver olacan heyytttt bende varım diyecen vuracan yumruğunu masaya![]()
Hepsi pınarın yüzündenYok canısı deme öyle deme
Şaka gibi şimdi biri oy verdi biri bana biri Brownie birbirimize düşürecekler bizi kk çıldırdı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yımırtasına zarar verirler o deve yavrusu daha gelişmedi![]()
Yumruk yerine keleş daha güzel ses çıkarır demi abla![]()
![]()
![]()
![]()
Abla sahiplerini bilmiyom unuttum desem inanirmisinHahahahahaha saç başa girmeyinde sonra![]()
Fasulye daha dyon yani
Tercih onu keleşi isterse ödünç alabilir sjksjksjksjk![]()
Keşki fasulye olsa birinden daha kurtulurdukHahahahahaha saç başa girmeyinde sonra![]()
Fasulye daha dyon yani
Tercih onu keleşi isterse ödünç alabilir sjksjksjksjk![]()
Yok abla yok 4 bitirip pınarsız yarışmak istiyorumKavgada bile olmaz demi![]()
Abla sahiplerini bilmiyom unuttum desem inanirmisin![]()
![]()
![]()
![]()
Keşki fasulye olsa birinden daha kurtulurduk![]()
Yok abla yok 4 bitirip pınarsız yarışmak istiyorum![]()