- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
İçim acıdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçim acıdı
Bana niye küstün simdi onu anlamadimHarbi bana küstunuz konuşmuyormusunuz yoksa bende Zipzip- kaptanima küstüm
Herkes bana küsmüş bende seni buldum küsecek 5 puan öndesin diyeBana niye küstün simdi onu anlamadim
Oylama devam ediyor daha belli olmaz öne gecebilirsinHerkes bana küsmüş bende seni buldum küsecek 5 puan öndesin diye
Çiğ kalır sandım içi. Bu haliyle bile çıkardığımda sallanıyordu cıvıklıktan bilemedim belki de daha erken almalıydım dediğin gibi. Ama yapımı ayrı fotoğraflaması ayrı olarak beni baya baya yordu yeri özel bende yani canım sağ olsun amaaaanhocam sen bi tık fazla pişirmişsin tatlıyı,yoksa çarpı ikiydi oyların
Buyrun ben yardımcısıCocostar
Finale gidiyorBuyrun ben yardımcısı
Yolu açık olsun ne diyelimFinale gidiyor
aynen canın sağolsun böyle böyle öğreniyoruzÇiğ kalır sandım içi. Bu haliyle bile çıkardığımda sallanıyordu cıvıklıktan bilemedim belki de daha erken almalıydım dediğin gibi. Ama yapımı ayrı fotoğraflaması ayrı olarak beni baya baya yordu yeri özel bende yani canım sağ olsun amaaaan
İyiaksamlar minikİyi akşamlar ☺
Iyi aksamlar canimİyi akşamlar ☺
İyiaksamlar minik
Nasılsınız :))Iyi aksamlar canim