- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Grlir ya boş kalmaz daha tuzluları yatırıcaz masayaBelki gelirler daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Grlir ya boş kalmaz daha tuzluları yatırıcaz masayaBelki gelirler daha
Umutlar tukendi diyorsunGrlir ya boş kalmaz daha tuzluları yatırıcaz masaya
Nasıl tükenmesin cennamUmutlar tukendi diyorsun
Anammmm perim gelmiş hoş geldin canım
Biz bitti demeden bitmez daha kuzenleri getirmedik kk nin nesli tükenmişUmutlar tukendi diyorsun
İçerden yeni çıktım bulaşmayın banaAnammmm perim gelmiş hoş geldin canım
2. Sin farkındamısın ve daha belli değilBiz bitti demeden bitmez daha kuzenleri getirmedik kk nin nesli tükenmiş
Dediğin gibi daha hiç bişey belli değil yarın pazartesi tamamen alt üst ola bilir canım oylama2. Sin farkındamısın ve daha belli değil
Ah be canım,organize işler bunlar ,nasıl yapmazsinBiz bitti demeden bitmez daha kuzenleri getirmedik kk nin nesli tükenmiş
Tabi kiDediğin gibi daha hiç bişey belli değil yarın pazartesi tamamen alt üst ola bilir canım oylama
Sağlam dur,yikilmaNasıl tükenmesin cennam
Alt üst olacak diye üzülme nerden biliyorsun altının üstünden daha güzel olmayacağını diye girermişim(Kırmızı Oda deformasyonu )Dediğin gibi daha hiç bişey belli değil yarın pazartesi tamamen alt üst ola bilir canım oylama
Hosgeldin mapus kizi
Abla dk bitmiş arayamadim kuzislerimi sil supurde dk vermiy kaldım kk nin elineAh be canım,organize işler bunlar ,nasıl yapmazsin
Yok canım yıkılmadım daha 4. de alacağım darbeleri düşünüp kendimi motive ediyorumSağlam dur,yikilma
Doktor HanımAlt üst olacak diye üzülme nerden biliyorsun altının üstünden daha güzel olmayacağını diye girermişim(Kırmızı Oda deformasyonu )
tmm hocamAlt üst olacak diye üzülme nerden biliyorsun altının üstünden daha güzel olmayacağını diye girermişim(Kırmızı Oda deformasyonu )
Whatsapp ta grup kur,vur,kır,parçalaAbla dk bitmiş arayamadim kuzislerimi sil supurde dk vermiy kaldım kk nin eline