- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Bir daha düşünEvetben daha tarif almadım ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir daha düşünEvetben daha tarif almadım ama
Hadi tarif bulayım benBir daha düşün
Demi amaBoşver cuma alır cumartesi yaparsın ayol
Baci boşver bunlar lezzetten anlamıyor, benimde 2 oyum varVahh vahhh benim pastam rezil olmuş yerlerde sürünüyo ne kadar da güzel yapmıştım oysaki
Vallahi anlamıyorlar ya o kadar güzel pasta yapmışım cicili bicili süslemişim verilen oya bak ha 2 ha 9 sürünüyoz ikimizde gel sarılalımBaci boşver bunlar lezzetten anlamıyor, benimde 2 oyum var
Kk nin neyine kustum hepimize gelsinBaci boşver bunlar lezzetten anlamıyor, benimde 2 oyum var
Vallahi anlamıyorlar ya o kadar güzel pasta yapmışım cicili bicili süslemişim verilen oya bak ha 2 ha 9 sürünüyoz ikimizde gel sarılalım
Kk nin neyine kustum hepimize gelsin
Git, gelme sevmiyoruz seni utanmadan bir sürü oy almış gelmişNapiyonuz millet annemleri gönderdim geldim
Estağfurullah ne demek o ben daha fasulye olamadım hiçÇaylaklara yol verin gitsin bu defa
Veren eller dert görmesin biri aşureyi ben yaptım zannetti sana vermedimki diyoGit, gelme sevmiyoruz seni utanmadan bir sürü oy almış gelmiş
Sıkı takipçi demekVeren eller dert görmesin biri aşureyi ben yaptım zannetti sana vermedimki diyo
Bende olmadım ne tesadüfffffEstağfurullah ne demek o ben daha fasulye olamadım hiç
Aşureye labne bı yaşıma daha girdim yazmış baktım bana oy vermiş oy için tşk ederim yazdım sana vermedimki dediSıkı takipçi demek
Beddua edeyim ozaman inşallah olursunBende olmadım ne tesadüfffff
Aşk olsun kaptanim daha hiç bişey belli değil bende kaptanima bileniyorum burdan zorla yarışmaya soktum beni solladı çok pişmanım hakime hanimcimGit, gelme sevmiyoruz seni utanmadan bir sürü oy almış gelmiş
Bir daha bildirim gitmez sanırımAşk olsun kaptanim daha hiç bişey belli değil bende kaptanima bileniyorum burdan zorla yarışmaya soktum beni solladı çok pişmanım hakime hanimcim