- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Anaaaaaa Zipzip- bu ne diyor böyle at bunu takımdan beni al beniiiiiAşk olsun kaptanim daha hiç bişey belli değil bende kaptanima bileniyorum burdan zorla yarışmaya soktum beni solladı çok pişmanım hakime hanimcim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaaaaaa Zipzip- bu ne diyor böyle at bunu takımdan beni al beniiiiiAşk olsun kaptanim daha hiç bişey belli değil bende kaptanima bileniyorum burdan zorla yarışmaya soktum beni solladı çok pişmanım hakime hanimcim
bastır cocooooo
Ben zatın pasif eleman güya kaptan yardımcısı kendine hayrı olmayan yardımcı seni alsınAnaaaaaa Zipzip- bu ne diyor böyle at bunu takımdan beni al beniiiii
Kim kimi zorla yarismaya soktuAşk olsun kaptanim daha hiç bişey belli değil bende kaptanima bileniyorum burdan zorla yarışmaya soktum beni solladı çok pişmanım hakime hanimcim
Aramızda lafımı olur fifti fifti kaptanim sen nana ya bakmaKim kimi zorla yarismaya soktu
Benim yerimi dolduramaz ama demiGulumse cok gelmiyo zaten sen gel takima
Hic gelirim de demiyorsun takimaBenim yerimi dolduramaz ama demi
Ben zatın pasif eleman güya kaptan yardımcısı kendine hayrı olmayan yardımcı seni alsın
Gulumse cok gelmiyo zaten sen gel takima
Benim yerimi dolduramaz ama demi
Yolu ters geliyor gelicemdeHic gelirim de demiyorsun takima
Hep kilodan vur hepbenimde bir zamanlar böyle yardımcım vardı
Dünden razı
Tabi ki doldurulamaz , sen benden fazla kilolusun
Doğru diyor minik, bende şişko ya nasıl doldurayım
Etiketleyim miYolu ters geliyor gelicemde
+6 cm lik boy farkı??Hep kilodan vur hep
Aman yoh burası daha eğlenceli orda yediğin ictigin laf oluyorEtiketleyim mi
Tmm ya pes ediyorum sen uzunsun benden ben senden kiloluyum tamammi+6 cm lik boy farkı??
Bugün pazar diyemi sessiz kızlar nerdesiniz