- 24 Eylül 2018
- 98.324
- 294.685
- 698
Nevreste bağımlılık yapıyor
okullar da açılmıyor,iyice sürüklendin batağa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevreste bağımlılık yapıyor
onsuz olmazNevreste bağımlılık yapıyor
Aynen hemsiremonsuz olmaz
Bede sondan kaçıncı olduğumu seçemedimmaşallah sübhanallah ortalardayım
Hadi canım biz burda vakit kaybetmeyelim tuzluya geçelimDiğer tarife geçeyim bari ben
Burdan ekmek çıkmayacak bana belli
Kırılan gururum ve tükenen umudu mu da alıp gidiyorum buralardan
Bir Rus Pastası yapan Türk kızı vardı dersiniz arkamdan
Hakkınızı helal edin
Hoşça kalın tatlı insanlar
Ben tuzlu konusuna gidiyorum
Arada bakacağım tabiki gözüm üstünüzde
Fotoğraf çok aceleye geldi istediğim net fotoyu alamadımMerhaba kızlar
Her ne kadar sohbete gelemesem de oylamayı kaçırmamaya çalışıyorum.Oyumu sufle ve çikolatalı yaş pastaya verdim .Çikolatalı pastanın dilimli hali olsaymış keşke ,daha güzel duruyordu
Benim kıza gösterdim ,sen de göndersene anne diyor,aşure yaptın ,ıslak kek yaptın ,sen neden göndermiyorsun diyor.Alıştı tabii öncelerden ,vaktim yok diyorum
Evetben daha tarif almadım amaHadi canım biz burda vakit kaybetmeyelim tuzluya geçelim
Benim gibi sakin olsanarekabete bak,kalpten götürür
ben sakinim zaten,kapışanlar titresinBenim gibi sakin olsana
Birileri hiç bişey bilmiyordu sanki dimi yapamazdi falan Zipzip-ben sakinim zaten,kapışanlar titresin
Gercekten bilmiyorum kiBirileri hiç bişey bilmiyordu sanki dimi yapamazdi falan Zipzip-
Ayy senin oyları bana yazma fikri çok hoşuma gitti bak açılıyor bana mini mini 1 ler verildi de ama batağa sürüklendiğim doğru bunalıma soktu beni Labne
Helal olsun valla o zamanGercekten bilmiyorum ki
Ilk defa kek pisirdim firinda hatta kizlara sordum pismis mi diye kac defa
Tesekkur ederim canimHelal olsun valla o zaman
Boşver cuma alır cumartesi yaparsın ayolEvetben daha tarif almadım ama
ayy birler miAyy senin oyları bana yazma fikri çok hoşuma gitti bak açılıyor bana mini mini 1 ler verildi de ama batağa sürüklendiğim doğru bunalıma soktu beni Labne
hocam sen bi tık fazla pişirmişsin tatlıyı,yoksa çarpı ikiydi oylarınNeyse bari Isabel ve Kazen bana oy kullanmış deyim de havamı atayım bununla avunuyorun çünkü tek