• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Günaydın canlar:KK54: bu sefer bildirim erken gitti🤩 biz yaptık diye söylemiyorum ama çok güzel yapmışız gerçekten😂 herkesin ellerine sağlık, tariflerin çoğu eşit dağılımlı gidiyor, kim 1.olursa a niye o oldu demem, çünkü benim gönlümde hepsi 1. :KK68:

Merhaba kızlar :KK36:
Her ne kadar sohbete gelemesem de oylamayı kaçırmamaya çalışıyorum.Oyumu sufle ve çikolatalı yaş pastaya verdim .Çikolatalı pastanın dilimli hali olsaymış keşke ,daha güzel duruyordu:KK69:
Benim kıza gösterdim ,sen de göndersene anne diyor,aşure yaptın ,ıslak kek yaptın ,sen neden göndermiyorsun diyor.Alıştı tabii öncelerden ,vaktim yok diyorum:deli:

Merhaba kızlar :KK36:
Her ne kadar sohbete gelemesem de oylamayı kaçırmamaya çalışıyorum.Oyumu sufle ve çikolatalı yaş pastaya verdim .Çikolatalı pastanın dilimli hali olsaymış keşke ,daha güzel duruyordu:KK69:
Benim kıza gösterdim ,sen de göndersene anne diyor,aşure yaptın ,ıslak kek yaptın ,sen neden göndermiyorsun diyor.Alıştı tabii öncelerden ,vaktim yok diyorum:deli:
ama biz seni çok özlüyoruz hemşirem :cry:
daha sık gel :KK60:

Aynen bende anlamadım
Profilde görünüyor
Ama burada yok
Rozetin hemen yanında megafon isareti var ona tiklayin 🤗
20200920_124103.jpg

Back