Aynısı canım farkı yok:)Sadece mikrodalgada 7-8 dk da pişiyor:)Cumalari benim icin zor oluyor ama yarin erken yaparsam sorun olmaz sanirim
Takimin da en yogun gunu cuma :))
Simdiye kadar bir kere mikrodalgada kek pisirdim onun haricinde kek yapmadim :))
Yunus Emre'yi bilemedim, vardır herhalde oralarda bi yerlerdeYunus emre idi sanirim tam emin değilim
Neyseki 22 ayımız kaldı. Az daha saberedecegizFile taktıran arkadaşlar var diyorlar ki oradan nasıl denk getiriyorsa yine balkona pisliyorlarartık saygı duyuyorum güvercinlere
Ayy ne güzel 22 ayınız kaldıysa sevindim sizin adınıza biz 5-6 yıl burdayiz gibi görünüyorNeyseki 22 ayımız kaldı. Az daha saberedecegiz
Bizim burdaki komşulardan da var taktıran. Pek faydası oldugu söylenemez.
Haberlerde gördün mü?
Halfeti de 25 yolcusu olan tekne su alıp batmış. Allahtan kimseye bişey olmamış
Hanımlar tariflerinizi yapacak mısınız?
Katılım için son 2 gün
Emira SY
wertx35
Ballikko
retro_hippo
Zipzip- yapacak biliyorum
Hayırlısı canımMalzemeyi tamamlar tamamlanmaz yapacağım inşallah ablacığım
Sizin daha çokmuş ya. Hayırlısı ile bitirin inşallah.Ayy ne güzel 22 ayınız kaldıysa sevindim sizin adınıza biz 5-6 yıl burdayiz gibi görünüyor
Yok görmedim o haberi ama hep korktuğum bir şeydir ne zaman bir tekneye binsem Allah korusunkimseye bir şey olmamasına çok sevindim
Aminn inşallah canım siz de hayırlısı ile bitirip istediğiniz içinizden geçen bir yere gidersiniz inşallahSizin daha çokmuş ya. Hayırlısı ile bitirin inşallah.
Evet bende sevindim kimseye bişey olmamasına. Allah korumuş.
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar
Sizin bundan sonra batı olacak değil mi:)İstanbul mu istiyorsunuz:)Sizin daha çokmuş ya. Hayırlısı ile bitirin inşallah.
Evet bende sevindim kimseye bişey olmamasına. Allah korumuş.
Hemde çok güzel yapacak
Sen yaptın mı:)nasılsın çok araştırma yaptın mı
Yok payıma ne düşerse artıkSen yaptın mı:)
Hem de nasıl sağ olsunnasılsın çok araştırma yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?