- 24 Mart 2020
- 9.992
- 35.880
- 498
- 32
Profiterol tuzlu versiyonunu yap içine tavuk doldur çikolata sos yerine labne gezdirBanada bulun bari bı tarif![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Profiterol tuzlu versiyonunu yap içine tavuk doldur çikolata sos yerine labne gezdirBanada bulun bari bı tarif![]()
HeeeBiz buluruz bulmaya da kk takdir eder mi bunu![]()
Bak bu iyi fikirmis denenmeliProfiterol tuzlu versiyonunu yap içine tavuk doldur çikolata sos yerine labne gezdir![]()
Çok orjinal tarif olmuş bu yalnızProfiterol tuzlu versiyonunu yap içine tavuk doldur çikolata sos yerine labne gezdir![]()
Söyle bakayım merak ettim:)İnşallah olur dersin![]()
Maşaallah labne size kafayı yedirttiProfiterol tuzlu versiyonunu yap içine tavuk doldur çikolata sos yerine labne gezdir![]()
Farklı tarif istiyon abla bak ne güzel fikirlerle geliyoruz sanaMaşaallah labne size kafayı yedirtti![]()
Yazıyorum özeleSöyle bakayım merak ettim:)
Valla yazdıktan sonra benim de bi hoşuma gitti haniÇok orjinal tarif olmuş bu yalnızpatenteni alsaydın
![]()
Sen şimdiden ayırt tarifini kaptırma kimseyeValla yazdıktan sonra benim de bi hoşuma gitti hani![]()
Nevros tuzlu çikolatalı pasta bile yaparlar nevroş, ama 1 kaşıkMaşaallah labne size kafayı yedirtti![]()
Tühh gitti güzelim tarif
Tatlı kategorisindekilere bakıp malzeme değişikliği yaparak gideyim o zaman mesela tavuklu tiramisuTühh gitti güzelim tarifneyse sen biraz daha düşün bulursun daha orjinalini
![]()
Belli oluyorRüyalarımıza giriyor![]()
IyyyTatlı kategorisindekilere bakıp malzeme değişikliği yaparak gideyim o zaman mesela tavuklu tiramisu![]()