- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.710
- 498
- 32
Profiterol tuzlu versiyonunu yap içine tavuk doldur çikolata sos yerine labne gezdirBanada bulun bari bı tarif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Profiterol tuzlu versiyonunu yap içine tavuk doldur çikolata sos yerine labne gezdirBanada bulun bari bı tarif
HeeeBiz buluruz bulmaya da kk takdir eder mi bunu
Bak bu iyi fikirmis denenmeliProfiterol tuzlu versiyonunu yap içine tavuk doldur çikolata sos yerine labne gezdir
İnşallah olur dersinAcaba nedir nedir
Çok orjinal tarif olmuş bu yalnız patenteni alsaydınProfiterol tuzlu versiyonunu yap içine tavuk doldur çikolata sos yerine labne gezdir
Söyle bakayım merak ettim:)İnşallah olur dersin
Maşaallah labne size kafayı yedirttiProfiterol tuzlu versiyonunu yap içine tavuk doldur çikolata sos yerine labne gezdir
Farklı tarif istiyon abla bak ne güzel fikirlerle geliyoruz sanaMaşaallah labne size kafayı yedirtti
Yazıyorum özeleSöyle bakayım merak ettim:)
DoktooooorMaşaallah labne size kafayı yedirtti
Valla yazdıktan sonra benim de bi hoşuma gitti haniÇok orjinal tarif olmuş bu yalnız patenteni alsaydın
Rüyalarımıza giriyorMaşaallah labne size kafayı yedirtti
Sen şimdiden ayırt tarifini kaptırma kimseyeValla yazdıktan sonra benim de bi hoşuma gitti hani
Nevros tuzlu çikolatalı pasta bile yaparlar nevroş, ama 1 kaşıkMaşaallah labne size kafayı yedirtti
Tühh gitti güzelim tarif neyse sen biraz daha düşün bulursun daha orjinaliniYok ya ben onu Blue_Peri için yazdım artık alamam
Tatlı kategorisindekilere bakıp malzeme değişikliği yaparak gideyim o zaman mesela tavuklu tiramisuTühh gitti güzelim tarif neyse sen biraz daha düşün bulursun daha orjinalini
Belli oluyorRüyalarımıza giriyor
Iyyy aynen ordan yürü çıkar ortaya bi şeylerTatlı kategorisindekilere bakıp malzeme değişikliği yaparak gideyim o zaman mesela tavuklu tiramisu