Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Gizli kullanma açık açık kullan

Öyle yapıcam yazık oldu pınarıma
Kız kuflenirmi bizim çocuklar ikidir akşama çıkarmıyorlar bitiyo bugün akşam üzeri eşim dedi sigara almaya gidelim sanada yürüyüş olur 3 market gezdik gözüm hep labnelerde nasıl bir psikoloji oluşturduysa bende

Bende öyle bide her markette yok

Yazık ya kıyamam adam ne umuyor ya Anam buzluğa at orada bişi olmuyo

Ben de kara kara 4.hafta yi düşünüyorum aklıma tarif de gelmiyor genel olarak nasıl ayarda alacak başkaları onlara göre basit kaçmasın diye düşünüp duruyorum Pınar psikolojimi bozdu

Yarışma yüzünden kendi olaylarıma bile akıl yoramıyorum
Nasılsınız yolunda mı her şey geçen yazdım araya kaynadı çok düsünmeyin oluruna bırakın diye

Ben de kara kara 4.hafta yi düşünüyorum aklıma tarif de gelmiyor genel olarak nasıl ayarda alacak başkaları onlara göre basit kaçmasın diye düşünüp duruyorum Pınar psikolojimi bozdu
Ben buldum iddaya varım kimsenin aklına bile gelmez hatta beklerim herkes tarifini alsın rahat rahat

Cok teşekkür ederim yolunda değil aslında hiç birsey ama gülüşümüzü eksik etmiyoruz ☺
E tabi orası öyle zaman akıp gidiyor üzülsen de geçiyor gülsen de geçiyor.. Allah dermansız dert vermesin Sağlık sıhhat versin gerisi bir şekilde halloluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…