İnşaallah canım sağolİnşallah sikinti çıkmaz ben bir kere sanırım psikolojik evde yerimden kalkamadım kötü olsim ateş basti falan inşallah pozitif çıkmaz
Nasılsın?Buyrun benimmm
Tşk ederim canın yiyim iyiyim sen nasılsınNasılsın?geç oldu ama
Ben de iyiyim canım, çok sukurTşk ederim canın yiyim iyiyim sen nasılsın
İyi olmana ve beni etiket yapmana çok sevindimBen de iyiyim canım, çok sukur
Fırsat oldukça toplaşıp sohbet etmek güzel oluyorİyi olmana ve beni etiket yapmana çok sevindim
Evet aynen bende ısındım buraya artık yakında yastık yorgan yerleşe bilirimFırsat oldukça toplaşıp sohbet etmek güzel oluyor
Bekleriz ,seni de iyice alıştıralımEvet aynen bende ısındım buraya artık yakında yastık yorgan yerleşe bilirim
Aleyküm selam canım akşam demleri işteSelam nabersin
Hıyar var diyene tuzumu alıp koşuyorum zatınBekleriz ,seni de iyice alıştıralım
Evet 5 yıldır da Urfadayım coğrafi olarak iki zıt nokta Rize ve Urfa . Yine yolunuz düşerse beklerimSen urfadaydin dimi bende urfaya gelmistim iki sene once4 gun kaldik tabi bu sene pandemiden dolayi gidemedim cok üzüldüm antebede gidicektik
O zaman bam bam bam
Hıyar iyidir,kilo da yapmazHıyar var diyene tuzumu alıp koşuyorum zatın
Dans kursundaydık çok yoruldukBugün millet nerde sesleri çıkmıyor dün akşam yoruldular galiba o elbiseleri taşırken kolay değil yarım tonluk elbise taşımak
Ama yine dikkatli ol,aksiyona gerek yok ,yiter
Burdayım merak etme ponçikAma yine dikkatli ol,aksiyona gerek yok ,yiter
Bende sevmemYoook sevmem öyle +18 de neymiş
Bugün millet nerde sesleri çıkmıyor dün akşam yoruldular galiba o elbiseleri taşırken kolay değil yarım tonluk elbise taşımak
Hemideeee Bensizzzzz ne kadannnn ayippppppDans kursundaydık çok yorulduk