Arkadaşların anlatsın,canın cekerArtık şöyleucuyla bakıp geçiyorum içerde neler döndüğünü merak etsemde
Yok istemiyorum 2. ağızdan dinlemeyi ya hep ya hiçArkadaşların anlatsın,canın ceker
İyi geceler Jennam
İnşallah sikinti çıkmaz ben bir kere sanırım psikolojik evde yerimden kalkamadım kötü olsim ateş basti falan inşallah pozitif çıkmazCanım temaslı olduğumuz için yaparlar yok demiyorlar.
Ayy kötü olmuş rabbim kalanlara sabır versinsabah 3 vefat haberi ile uyandım tanıdık canım valla bugun çok canım sıkkın..çok sağol canısı
Selam nabersin
Onların bahçelerinde çıt yok sanırım onu sonra bahçede kullanacak o amaçlı almış gibi geldiO çok maliyetli olur.2-3 sene sonra lazım olmayacak gereksiz.
O zaman bam bam bamYok istemiyorum 2. ağızdan dinlemeyi ya hep ya hiç
Sana da canımİyi geceler Jennam
İyidir,sen nasılsın?Selam nabersin
Bahçeye olur:)Onların bahçelerinde çıt yok sanırım onu sonra bahçede kullanacak o amaçlı almış gibi geldi
Bizde var, kel simit derler. Biraz sert olur :)Bu simitten yöresinde olan varmi :)Eki Görüntüle 2686820
Destuur sultanhan hazretlerikavanoz domatesler bitti sonunda turşular soslar da bitti evi de temizledim şimdi ben kendimi yıkıyım kim yıkar beni
gazoziçe sultanDestuur sultanhan hazretleri
Ben geleyim mikavanoz domatesler bitti sonunda turşular soslar da bitti evi de temizledim şimdi ben kendimi yıkıyım kim yıkar beni
Buyrun benimmm
Tamam ozaman ben baska bir yerdede varmis olarak düşünüyorumBizde var, kel simit derler. Biraz sert olur :)
Yöreyi söylemim şimdi
Tamam ozaman ben baska bir yerdede varmis olarak düşünüyorum