- 4 Kasım 2019
- 27.395
- 96.216
- 29
He valla oda doğruKadın bıktı artık napsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He valla oda doğruKadın bıktı artık napsin
Hayır sen kapat hayir sen kapat önce sen kapat gibi birsey oldu builkonce sen yaşa hayir sen yaşaEstağfirullah canımcım sen daha çok yaşa
Tamam olurEstağfirullah canımcım sen daha çok yaşa
bende çok küçük sayılmamTamam olur
Kacliydin senbende çok küçük sayılmam
Ben yatağa girdim çoktanHaydin koğuş yatağa ışıkları kapaticam herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin iyi geceler
İyi gecelerHaydin koğuş yatağa ışıkları kapaticam herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin iyi geceler
95 liKacliydin sen
Senden hem 2yas kucuk hem 2 yaş büyük iki kardeşim var
95miiiii anam minnaklar varmis burdada
Bak şu an yarışmada bir arkadaş 2.gidiyor ve ilk defa katılıyor.1.olan arkadaş ilk kez 1.oluyor yani şans size neden gülmesinBana verirse ortak kullanacaz E Elif_Eylul le hevesini alsın
Aynen biz ablayızorta sondaydım 95 te95miiiii anam minnaklar varmis burdada
Ben iki yıldır katılıyorum hiç pınar kazanmadim meselaBak şu an yarışmada bir arkadaş 2.gidiyor ve ilk defa katılıyor.1.olan arkadaş ilk kez 1.oluyor yani şans size neden gülmesin
Bilmiyorum 25 görünümlü 50 yim benSenden hem 2yas kucuk hem 2 yaş büyük iki kardeşim var
Biz yaşlanmisik yaaaaa yeni farkettim yaaa ben bunuAynen biz ablayızorta sondaydım 95 te
Ben annemden sekeri hamur isterkn sen kantinden tost aliormissunAynen biz ablayızorta sondaydım 95 te
değilsindir sen oyle zannediyosundurBilmiyorum 25 görünümlü 50 yim ben
Bilmiyorum bazen öyle hissediyorumdeğilsindir sen oyle zannediyosundur