• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 2.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    347
  • Anket Kapalı .
Seni çok iyi anlıyorum bende yöresel çorba da böyle olmuştum miladdqn önce :işsiz:
Yok kiz saka yapiyorum bu hafta sunumlar cok guzeldi o yuzden kazanmak gibi beklentim yoktu ama ikinci ucunculuk bekliyodum oylede oldu :) olamayan arkadas birinci oluyomus o yuzden sevindim :)

Yok kiz saka yapiyorum bu hafta sunumlar cok guzeldi o yuzden kazanmak gibi beklentim yoktu ama ikinci ucunculuk bekliyodum oylede oldu :) olamayan arkadas birinci oluyomus o yuzden sevindim :)
Evet cantanem bende daha önce başlamış yarışmalara çok çok güzel sunumlar la kaçırmıştı böyle iyi bir sunumla çoktan haketti şükür engelleri de aştı :KK45:

Evet cantanem bende daha önce başlamış yarışmalara çok çok güzel sunumlar la kaçırmıştı böyle iyi bir sunumla çoktan haketti şükür engelleri de aştı :KK45:
Aynen herkes biseyler kazansin istiyorum buyuk kucuk herkes emek veriyo sonucta :))

Harcadınız ulen ali naziği :KK42:
Bu da mı gol değil beee 🤣 senin yemeğin de ,sunumun da çok güzeldi bence, yanlış kategoride yarıştık, herkes çok güzel yaptı bu hafta ☺️😄 cantanemin 1.olmasına ben de çok sevindim, uzun zamandır katılıyormuş sanirim,en azından bu ayki pınar yarışmasında sırasını savsın, fasulye olsun o da, meydan biraz daha bize kalsın 🤣🤣🤣

Bu da mı gol değil beee 🤣 senin yemeğin de ,sunumun da çok güzeldi bence, yanlış kategoride yarıştık, herkes çok güzel yaptı bu hafta ☺😄 cantanemin 1.olmasına ben de çok sevindim, uzun zamandır katılıyormuş sanirim,en azından bu ayki pınar yarışmasında sırasını savsın, fasulye olsun o da, meydan biraz daha bize kalsın 🤣🤣🤣
Aynen oyle ama hakeden kazaniyor zaten guzel yapmisti oda :) onumuzde iki tane daha var onlarda belki daha sansli oluruz bakalim 😂

Nasıl bir sey oldugunu bilmiyorum ama civcivli olan cok tatlıydı ben ona oy verdim😂 bu sefer ikinci oy hakkımı da boşa kullanmadım ve cok zor olduğu icin seçmek karar veremedim ben de en sevdiğim yemeklerden biri diye çökertmeye oy verdim😍 herkesin ellerine saglık😍

Bu da mı gol değil beee 🤣 senin yemeğin de ,sunumun da çok güzeldi bence, yanlış kategoride yarıştık, herkes çok güzel yaptı bu hafta ☺😄 cantanemin 1.olmasına ben de çok sevindim, uzun zamandır katılıyormuş sanirim,en azından bu ayki pınar yarışmasında sırasını savsın, fasulye olsun o da, meydan biraz daha bize kalsın 🤣🤣🤣
Fasulye oldum zaten, hiç sorma. :cry:

Konumu açtım :rolleyes:

Ay çok hoşsun nevroş 🤣 ben de trakyalıyım bu arada, hiç yakıştıramadım tekirdağ ile alakalı bu durumun yaşanmasına 🙈
Tekirdağlılara lafım yok ama forumu bu sıra akın ettiler durum o:)
Bizim gelinde Edirne Keşanlı🤗

Back