- 21 Ocak 2018
- 8.232
- 20.227
- 32
OlamiyorumSakin ol matmazel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OlamiyorumSakin ol matmazel
Seni çok iyi anlıyorum bende yöresel çorba da böyle olmuştum miladdqn önceOlamiyorum
Yok kiz saka yapiyorum bu hafta sunumlar cok guzeldi o yuzden kazanmak gibi beklentim yoktu ama ikinci ucunculuk bekliyodum oylede oldu :) olamayan arkadas birinci oluyomus o yuzden sevindim :)Seni çok iyi anlıyorum bende yöresel çorba da böyle olmuştum miladdqn önce
Evet cantanem bende daha önce başlamış yarışmalara çok çok güzel sunumlar la kaçırmıştı böyle iyi bir sunumla çoktan haketti şükür engelleri de aştıYok kiz saka yapiyorum bu hafta sunumlar cok guzeldi o yuzden kazanmak gibi beklentim yoktu ama ikinci ucunculuk bekliyodum oylede oldu :) olamayan arkadas birinci oluyomus o yuzden sevindim :)
Aynen herkes biseyler kazansin istiyorum buyuk kucuk herkes emek veriyo sonucta :))Evet cantanem bende daha önce başlamış yarışmalara çok çok güzel sunumlar la kaçırmıştı böyle iyi bir sunumla çoktan haketti şükür engelleri de aştı
Bu da mı gol değil beee senin yemeğin de ,sunumun da çok güzeldi bence, yanlış kategoride yarıştık, herkes çok güzel yaptı bu hafta cantanemin 1.olmasına ben de çok sevindim, uzun zamandır katılıyormuş sanirim,en azından bu ayki pınar yarışmasında sırasını savsın, fasulye olsun o da, meydan biraz daha bize kalsınHarcadınız ulen ali naziği
Aynen oyle ama hakeden kazaniyor zaten guzel yapmisti oda :) onumuzde iki tane daha var onlarda belki daha sansli oluruz bakalimBu da mı gol değil beee senin yemeğin de ,sunumun da çok güzeldi bence, yanlış kategoride yarıştık, herkes çok güzel yaptı bu hafta ☺ cantanemin 1.olmasına ben de çok sevindim, uzun zamandır katılıyormuş sanirim,en azından bu ayki pınar yarışmasında sırasını savsın, fasulye olsun o da, meydan biraz daha bize kalsın
Fasulye oldum zaten, hiç sorma.Bu da mı gol değil beee senin yemeğin de ,sunumun da çok güzeldi bence, yanlış kategoride yarıştık, herkes çok güzel yaptı bu hafta ☺ cantanemin 1.olmasına ben de çok sevindim, uzun zamandır katılıyormuş sanirim,en azından bu ayki pınar yarışmasında sırasını savsın, fasulye olsun o da, meydan biraz daha bize kalsın
Fasulyeliğin hayırlı olsun canım, sen de bize tatlış tatlış fasulyeler, minnak minnak pudingler yaparsın artık Elalis gibiFasulye oldum zaten, hiç sorma.
Konumu açtım
Elalis bizi aşar bacım. Ben ona yetişememFasulyeliğin hayırlı olsun canım, sen de bize tatlış tatlış fasulyeler, minnak minnak pudingler yaparsın artık Elalis gibi
Tekirdağlılar gelmesin miNevreste 2.bildirimi istiyorum, ama sadece kayserili üyelere özel bir bildirim olsun lütfen
Ay çok hoşsun nevroş ben de trakyalıyım bu arada, hiç yakıştıramadım tekirdağ ile alakalı bu durumun yaşanmasınaTekirdağlılar gelmesin mi
Tekirdağlılara lafım yok ama forumu bu sıra akın ettiler durum o:)Ay çok hoşsun nevroş ben de trakyalıyım bu arada, hiç yakıştıramadım tekirdağ ile alakalı bu durumun yaşanmasına
Anam.babam Tekirdağ şarkoyluTekirdağlılar gelmesin mi
HoşgelmişlerAnam.babam Tekirdağ şarkoylu
HosbulmuslarHoşgelmişler
Edirne'ye giderken bir ilçe var Tekirdağ'da M harfi ile başlıyordu.Oraya gitmiştim.Hosbulmuslar