- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.152
Çok teşekkür ederim canım.Tebrikler C A N O oyumun birini sana vermiştim. Ellerine sağlık
Bende seni tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım.Tebrikler C A N O oyumun birini sana vermiştim. Ellerine sağlık
Teşekkür ederimÇok teşekkür ederim canım.
Bende seni tebrik ederim
Haklısın canım gün yoğun geçmiş ondan olmuşGeçmiş olsun canımAlışık aslında o benim için söylüyor migrenim var uykusuzluk tetikliyor diye yoksa 4 yıldır burdayım alıştı artık Ece birde eşime kahvaltı hazırlamak için kalktım 3.50 de sabah 8.30 da hastaneye gittim uykumu alamadım gün bitti benim için şimdi iyiyim hamdolsun
Geçti gitti çok şükür tşk ederimHaklısın canım gün yoğun geçmiş ondan olmuşGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederimNasıl bir sey oldugunu bilmiyorum ama civcivli olan cok tatlıydı ben ona oy verdim bu sefer ikinci oy hakkımı da boşa kullanmadım ve cok zor olduğu icin seçmek karar veremedim ben de en sevdiğim yemeklerden biri diye çökertmeye oy verdim herkesin ellerine saglık
Çok teşekkür ederim canımcımmC A N O baliiiim tebrik ederim kuzum
Hâlâ inanmıyorEsin e hava at ve hediye işte bence C A N O
Teşekkür ederim canımC A N O tebrik ederim
Verme ona gelen ürünlerden, geç karşınına kendi yiiiiiHâlâ inanmıyor
İnanmazsa inanmasın
Ona hediye edeceğim bi kaç parçaVerme ona gelen ürünlerden, geç karşınına kendi yiiiii
Süt ver süt içsin yeterOna hediye edeceğim bi kaç parça
Fazla vermem.
Dogum günü geldi. Yine vicdanım durmuyo.
Tamam, sıkıntı yok.35 tane farkli ip adresinden yeni hesap acsam birinci olabilirim hala C A N O ne diyosun apartmandaki komsularimi bi dolasayim ben