- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Bu çok iyiydi herhal 18 yazıyoru diye girmiyorlarGel müdürü kandırak orayı +18 değilde -35 falan yapsin o zaman çoğusu giremez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu çok iyiydi herhal 18 yazıyoru diye girmiyorlarGel müdürü kandırak orayı +18 değilde -35 falan yapsin o zaman çoğusu giremez
yanlız ben bunu dedim ya birazdan taşlanmaya baslarım. Nevros gelmeden ben kacayim en iyisiBu çok iyiydi herhal 18 yazıyoru diye girmiyorlar
Gaç gaç 3. Gaç orası sakindir şimdiyanlız ben bunu dedim ya birazdan taşlanmaya baslarım. Nevros gelmeden ben kacayim en iyisi
yaaa AllaahhhhhhhhhhhhhhhBal0ncuk bencede görmesin
Yazarsa kkya bilirizNe yemek yaptigini da biliyor muyuz
seni nasıl bağlasakBoncukum ben rahat durmadım yine
Bizim kapalıE bende izliyorum ama görmüyorum mesela sizin +18 lerde gizli gizli kıkırdadığınızı
Aynen kabak gibi ortada
Ondan sizin yaramazlıklar görünmüyorBizim kapalı
Pro ol sende kapatBen paramla aldım vallhiOndan sizin yaramazlıklar görünmüyor
Pro ol sende kapatBen paramla aldım vallhi
O zaman yarışmalar yoktubende yarışmalara katılımla bileğimiz hakkıyla aldım
Ellerimi bağlasanız ayaklarım rahat durmaz diyorlar evva abla neden rahat durman yapamam canım arsızım çünküseni nasıl bağlasak
O zaman yarışmalar yoktu
Kolay gelsinşans işte
neyse ben gideyim temizliğe devam
Ona baktımda çözemedim gaç paraya tekabül ediyor verelim rahat rahat takılalım +18 dePro ol sende kapatBen paramla aldım vallhi
50 tl olması lazım canım:)Ona baktımda çözemedim gaç paraya tekabül ediyor verelim rahat rahat takılalım +18 de
Yorum yazınca para etmiyor ama karda yürüyüp iz belli etmemek için bibebir amaOna baktımda çözemedim gaç paraya tekabül ediyor verelim rahat rahat takılalım +18 de
Ana çok ucuzmuş50 tl olması lazım canım:)