- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sonsuza kadar yarışsam yine akrabalarımı getirmem birinci olmak içinBende akrabalarimi getirebilirmiyim
Biliyorum seni burda tırım tırım kaçarken akrabalarini nasil getiresin zatenBen sonsuza kadar yarışsam yine akrabalarımı getirmem birinci olmak için
AynenBiliyorum seni burda tırım tırım kaçarken akrabalarini nasil getiresin zaten
Ben kaçarken onlarda kovalar artık
işte geldim burdayımBende akrabalarimi getirebilirmiyim
Sen evvelden ezelden benimlesin zatenişte geldim burdayım
Sen evvelden ezelden benimlesin zaten
Muzlu puding var alır mısınLabneli kanepeler kiminkiii bakmadim ben
Eeee kolay tarif varmis ben alaydım onu
Ben muzu ezelden sevmemMuzlu puding var alır mısın
O zaman incirli olsunBen muzu ezelden sevmem
Nevreste geceleri burayı kapatalım bak gündüz gelemedim başımın agrisindan akşamdan kalma gibiyim.O zaman incirli olsun
15 inde bitiyor, yani yarın diye biliyorum.Oylama bitti heralde dimi takip edemiyorum konuları C A N O tebrik ederim canımmm
KıyamamAma ben genelde gececiyim onu ne yapacağızNevreste geceleri burayı kapatalım bak gündüz gelemedim başımın agrisindan akşamdan kalma gibiyim.
Eşim diyor gece kk ya takildin uykusuzluktan başın ağrıyor geceleri daha girme oraya neydeciygggKıyamamAma ben genelde gececiyim onu ne yapacağız
Çok takma ya zamanla alışıyorEşim diyor gece kk ya takildin uykusuzluktan başın ağrıyor geceleri daha girme oraya neydeciyggg
Alışık aslında o benim için söylüyor migrenim var uykusuzluk tetikliyor diye yoksa 4 yıldır burdayım alıştı artık Ece birde eşime kahvaltı hazırlamak için kalktım 3.50 de sabah 8.30 da hastaneye gittim uykumu alamadım gün bitti benim için şimdi iyiyim hamdolsunÇok takma ya zamanla alışıyor