Orası onu açmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orası onu açmaz
Ben bilmiyordum bu izlemeyi sağolsun onuda burda öğrendim şimdi yazoyor ya x kişisi seni izliyor diye sanki ne yaptığımı görüyor gibi hissediyordumBBG(biri bizi gözetliyor) topigi gibi olduk![]()
Öyle gibiBen bilmiyordum bu izlemeyi sağolsun onuda burda öğrendim şimdi yazoyor ya x kişisi seni izliyor diye sanki ne yaptığımı görüyor gibi hissediyordum![]()
VuhuhhhSeni gördümde aklima geldi. Söyleyip söylememekte kararsızdım aslında ama söyliyim. Bugun seni ruyamda gördüm. İcerigini çok hatirlamiyorum ama güzwl bir ruyaydi![]()
Hiç sanmıyorumsonra bir bakmışız oralardan gelmez olur yemek topiğine![]()
Dikizliyo işte artık cok dikkat etBen bilmiyordum bu izlemeyi sağolsun onuda burda öğrendim şimdi yazoyor ya x kişisi seni izliyor diye sanki ne yaptığımı görüyor gibi hissediyordum![]()
Rabbim gönlünden ne geciyorsa onu versinVuhuhhh![]()
Öylemi abla cittiÖyle gibi![]()
Tabi neredesin biliyoruzÖylemi abla citti![]()
CanımsınRabbim gönlünden ne geciyorsa onu versin![]()
Ne yemek yaptigini da biliyor muyuzTabi neredesin biliyoruz![]()
E bende izliyorum ama görmüyorum mesela sizin +18 lerde gizli gizli kıkırdadığınızıTabi neredesin biliyoruz![]()
Onlar zengin ve pro lar sekerim. İzlenmeyi kapatiryorlardir. Biz fakirler bilmeyiz tabiE bende izliyorum ama görmüyorum mesela sizin +18 lerde gizli gizli kıkırdadığınızı![]()
Fakirin +18 ylen oynuyorlar canısıOnlar zengin ve pro lar sekerim. İzlenmeyi kapatiryorlardir. Biz fakirler bilmeyiz tabi![]()
Gel müdürü kandırak orayı +18 değilde -35 falan yapsinFakirin +18 ylen oynuyorlar canısı![]()