- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
Orası onu açmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orası onu açmaz
Ben bilmiyordum bu izlemeyi sağolsun onuda burda öğrendim şimdi yazoyor ya x kişisi seni izliyor diye sanki ne yaptığımı görüyor gibi hissediyordumBBG(biri bizi gözetliyor) topigi gibi olduk
açar benceOrası onu açmaz
Öyle gibiBen bilmiyordum bu izlemeyi sağolsun onuda burda öğrendim şimdi yazoyor ya x kişisi seni izliyor diye sanki ne yaptığımı görüyor gibi hissediyordum
VuhuhhhSeni gördümde aklima geldi. Söyleyip söylememekte kararsızdım aslında ama söyliyim. Bugun seni ruyamda gördüm. İcerigini çok hatirlamiyorum ama güzwl bir ruyaydi
Elalis ne diyorsun açar mı
Hiç sanmıyorumsonra bir bakmışız oralardan gelmez olur yemek topiğine
Dikizliyo işte artık cok dikkat et Elalis teyze radarlari açtı artık nereye yorum yaparsan bilki orda izleniyosunBen bilmiyordum bu izlemeyi sağolsun onuda burda öğrendim şimdi yazoyor ya x kişisi seni izliyor diye sanki ne yaptığımı görüyor gibi hissediyordum
Rabbim gönlünden ne geciyorsa onu versinVuhuhhh
Öylemi abla cittiÖyle gibi
Tabi neredesin biliyoruzÖylemi abla citti
Canımsın amin cümlemizin inşallahRabbim gönlünden ne geciyorsa onu versin
Tabi neredesin biliyoruz
Ne yemek yaptigini da biliyor muyuzTabi neredesin biliyoruz
E bende izliyorum ama görmüyorum mesela sizin +18 lerde gizli gizli kıkırdadığınızıTabi neredesin biliyoruz
Onlar zengin ve pro lar sekerim. İzlenmeyi kapatiryorlardir. Biz fakirler bilmeyiz tabiE bende izliyorum ama görmüyorum mesela sizin +18 lerde gizli gizli kıkırdadığınızı
Fakirin +18 ylen oynuyorlar canısıOnlar zengin ve pro lar sekerim. İzlenmeyi kapatiryorlardir. Biz fakirler bilmeyiz tabi
Gel müdürü kandırak orayı +18 değilde -35 falan yapsin o zaman çoğusu giremezFakirin +18 ylen oynuyorlar canısı