- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
He oda ordaydı duymasınDiyene bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He oda ordaydı duymasınDiyene bak
Sigara böreginde 70 küsür oy almıştımNasılsınız oylar hızlanmış maşallah
Belli olmuyor işteSigara böreginde 70 küsür oy almıştım
Herseyi gördük bizHe oda ordaydı duymasın
onları yemeğe götürcem benElalis oyun 3 olmuş
Çok kötümü konuştum sizce anam sizde hep ordasınız ben yazıyom diye göze çarpıyorumHerseyi gördük biz
Kankam benim canım benim canım benim seni ben pek cok pek cok severimKankam olur kendisi benzeyeceğiz tabi ki
Ama bu şimdimi söylenironları yemeğe götürcem ben
Ne cok seviyor o topikleri
Keşke sana verseydim oyumuonları yemeğe götürcem ben
süprüzlü kadınım benAma bu şimdimi söylenir
Peki soruyorum size ey ahali benim orda olduğumu toplu olarak nerden biliyonuz kendinize haksızlık etmeyin sizde olayın gizli kahramanlarısınızNe cok seviyor o topikleri
Hayır en son yazılan mesajlarda konuya bakarken okuyup geciyoruz bir bakıyorum sen yorum yapmışsınPeki soruyorum size ey ahali benim orda olduğumu toplu olarak nerden biliyonuz kendinize haksızlık etmeyin sizde olayın gizli kahramanlarısınız
Böyle yapma laf söz oluyorKankam benim canım benim canım benim seni ben pek cok pek cok severim
Tamam gizli yazarım sanaBöyle yapma laf söz oluyor
Arkadaş aktivitelerinde görüyorumÇok kötümü konuştum sizce anam sizde hep ordasınız ben yazıyom diye göze çarpıyorum
Ama +18 yazıyoruHayır en son yazılan mesajlarda konuya bakarken okuyup geciyoruz bir bakıyorum sen yorum yapmışsın