- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Toplu halde Bakırköy'e gideceğizBalıkesir'de olurÇenem agrıdı, kis kis gülmekten. Evdeki herkes uyudu. Sesimde çıkaramıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplu halde Bakırköy'e gideceğizBalıkesir'de olurÇenem agrıdı, kis kis gülmekten. Evdeki herkes uyudu. Sesimde çıkaramıyorum
ay hiç gerek yoktu,zahmet vermeyeyimÖnümüzdeki hafta hatırlat bir oyumu sana vereceğim
Ne diyelim siz de haklısınızBıktım labneli tarif etiketinizden.Ben labneli tatlardan hoşlanmıyorum.
Yok canım ne zahmetiay hiç gerek yoktu,zahmet vermeyeyim
Hep senin suçun paddes yüzündenKız sen bu işi sevdin, hobi mi edindin kendine
sana da bi daha pozitif enerji veren nolsunUuuf amma ağladın yaduyanda gerçek sanacak
Kukrim yaNe diyelim siz de haklısınız
Bencede, biri yer biri bakar oldu seninkiBaksana istek bile geliyor keşke tüm alfebeyi yapsaymisim
Ne diyelim siz de haklısınız
Dalililim bak amasana da bi daha pozitif enerji veren nolsun
vallahi aklımdan geçmedi değilYa bugün çok güldük başımıza iş gelmesin
Aynen öyle.vallahi aklımdan geçmedi değil
ama çok eğlendik
Patates deme, sayemizde deger kazandı. Altın gibi yükselişe geçti görmüyor musun?Hep senin suçun paddes yüzünden
Fiyatı artarsa yandıkPatates deme, sayemizde deger kazandı. Altın gibi yükselişe geçti görmüyor musun?
20 kuzenime soylesem cantaneme yetisirim, gidip haber salim benAynen öyle.
Sıkılınca söyleyin kuzenlere söyleriz
Ben yardım.ederim
Aynısını bende düşündüm en kötü günümüz böyle olsun sabah kalkiyormusuz hepimiz ban ban banYa bugün çok güldük başımıza iş gelmesin
ama öyle fazlalık gibi sana da falan hiç hoş değilYazayım abla sanada yazayım
Ya bu hafta olmasın haftaya yap :)Bugün çok eğlendik :)Biraz zaman geçsin20 kuzenime soylesem cantaneme yetisirim, gidip haber salim ben