- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 38
Bı sen kaldın zatın oda yakındır tekmeyi vurması pek güvenmePeki ben konuşup yazayım mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bı sen kaldın zatın oda yakındır tekmeyi vurması pek güvenmePeki ben konuşup yazayım mı?
Sağlık olsun cennam önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkCanım benim icime doğmuştu ravioli tarzı kazanmıyor zaten
Bana kıyamaz kiBı sen kaldın zatın oda yakındır tekmeyi vurması pek güvenme
Seninle kıyasıya yarışıyoruz işte
Cenna mıSağlık olsun cennam önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Biri periye desin onu görünmez yaptım profil resminide kaldırıyorum
Peri dediki ben daha önce göz ardı ettimBiri periye desin onu görünmez yaptım profil resminide kaldırıyorum
Ilk defa 1.haric dier tarifler nerdeyse ayni gidio. Demek ki cok kararsiz kaldilar, hepsini begendiler
Bak sana 2.resmi yap dedim abla ne oldugu belliydi
esimde patates die belirtseydin goren yufka zanneder oy vermez basit sanmasinlar dio
Yok gayet belli ne olduğu:)Ilk defa 1.haric dier tarifler nerdeyse ayni gidio. Demek ki cok kararsiz kaldilar, hepsini begendiler
esimde patates die belirtseydin goren yufka zanneder oy vermez basit sanmasinlar dio
Ahhhh bu eşlerIlk defa 1.haric dier tarifler nerdeyse ayni gidio. Demek ki cok kararsiz kaldilar, hepsini begendiler
Dedim. Gazoz iç gitti çay içtiBı gazoz ısmarlasaydın işi tamamdı sızıp kalırdı bı köşede
Söyle ona iyi yapmışPeri dediki ben daha önce göz ardı ettim
Yogg yogg anlayamadilar baksanaYok gayet belli ne olduğu:)
Patates salatasına hayran oldular sizi görmüyorlar Oylar sıfırlandı yine 1. yine 1.Yogg yogg anlayamadilar baksana
Benimki hala dalga geçiyor, inanmıyorAhhhh bu eşler
Kolay geleHayırlı akşamlar bu koca bugün evde ya giremedim şuraya bir türlü