- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Senin mantında muhteşemdi.Senin tarifin çok güzeldi zaten sunum harika normal bu kadar oy
Durun bakalım, daha sonuç belli değil zaten. Yarın 2. Bildirim gidecek. Oylar coşacak. Sonuç değişebilirde :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin mantında muhteşemdi.Senin tarifin çok güzeldi zaten sunum harika normal bu kadar oy
Benim tariften daha güzel çok tarif var onların önde olması normal ama insan kıyasıya yarışmakta istiyor be perimSiiit sakiiin umudunu kaybetme bak ben bazi sponsor yarışmaları hariç 20 kez katilisim olcak bende çok bekledim zamanında
Teşekkür ederim canımSenin mantında muhteşemdi.
Durun bakalım, daha sonuç belli değil zaten. Yarın 2. Bildirim gidecek. Oylar coşacak. Sonuç değişebilirde :)
Rica ederimTeşekkür ederim canım
Canım senin tarifin ve sunumun da çok güzel ama bu haftaki sunumların neredeyse hepsi çok güzel , olsun bir gün biz de kazanırızBu sefer umutluydum
Allah yolunu açık etsin sen sürüden ayrılma kurt kaparİkincilik icin yarisiyorum birinci ayrildi gitti
Bu istek yarışmanın doğasında var kuzumBenim tariften daha güzel çok tarif var onların önde olması normal ama insan kıyasıya yarışmakta istiyor be perim
Canım benim icime doğmuştu ravioli tarzı kazanmıyor zatenBu sefer umutluydum
İçten içe senle bana hayranlık duyuyor diyim sanaBak aslında beğenmedim attı falan ama baya beğenmiş
Bana eskiden beridir varda ben yüz vermiyodumİçten içe senle bana hayranlık duyuyor diyim sana
Küstüm benle konuşma/yazışmaBak aslında beğenmedim attı falan ama baya beğenmiş
Sende konuşma yazışmaİçten içe senle bana hayranlık duyuyor diyim sana
Tamam canim dip dibe gidelimAllah yolunu açık etsin sen sürüden ayrılma kurt kapar
Seninle kıyasıya yarışıyoruz işteBenim tariften daha güzel çok tarif var onların önde olması normal ama insan kıyasıya yarışmakta istiyor be perim
Tee bunu gördüm gönlüm cat diye kırıldı, oysa ben senin bamya yemeğini hiç unutmamıştım, ilişkimiz the endBana eskiden beridir varda ben yüz vermiyodum
Peki ben konuşup yazayım mı?Sende konuşma yazışma
Oooyyy yarı bursalı sayılırsın sana herşey serbestPeki ben konuşup yazayım mı?
Küstüm benle konuşma/yazışma
Yaaa adına kim ebbek yaptı kiiiim onu deeeee gecenin bu saatiiiiTee bunu gördüm gönlüm cat diye kırıldı, oysa ben senin bamya yemeğini hiç unutmamıştım, ilişkimiz the end
Tamam dadluşumOooyyy yarı bursalı sayılırsın sana herşey serbest