- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.916
- 43
Ekmek yapan arkadaş akrabalarını üye yapmış ve kendine oy kullandırmış:)Neden sıfırlandı ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekmek yapan arkadaş akrabalarını üye yapmış ve kendine oy kullandırmış:)Neden sıfırlandı ki
Yalancının mumu yatsıya kadar o kadar bile sürmedi @Kazen abi kendim ve herkes adına çok tşk ederimHile yapanın başarısı, asla süre gitmez
Olsun canım sorun değil benim içinBir tanecik kardeşin var bir oy alamadın ondan
Aa öyle mi yapmışlar vay terbiyesizler ben de diyorum benim güzel civcivlerim neden hiç oy almıyor herkes birbirine vermiş de ondanmışKazen oylamayi sil baştan başlattı herkes eşi dostu toplamış diye
ya ben burda önemliyim biliyor musun :)Neden sıfırlandı ki
Bide sana saf dediğim için bana kızdınKız ekmek ekmek dedin sabahtan beri harbi öyle oldu
Ah benim küçük civcivim yaAa öyle mi yapmışlar vay terbiyesizler ben de diyorum benim güzel civcivlerim neden hiç oy almıyor herkes birbirine vermiş de ondanmış
Evet Tekirdağlı kendisiŞimdi bu ekmeği yapan arkadasmi oluyor bunlara sebep
Kim bu işi beceren biri onu da söyleseAh benim küçük civcivim ya
Dedektif gibi peşinde olan insanları atladı ekmekçi ablamızYalancının mumu yatsıya kadar o kadar bile sürmedi @Kazen abi kendim ve herkes adına çok tşk ederim
az kaldı şimdi çarpıcak kazen abi,kaşınıyorum sankiya ben burda önemliyim biliyor musun :)
olmamış silin dedim sildiler,şimdi ben birinci olucam
Yok canım ya bir yarışma için niye ablama trio atayım bizde olmaz öyle şeylerBence trip at ona E Elif_Eylul
Ekmekçi mi yapmış, o önde gidiyordu zaten boşuna değilmişEvet Tekirdağlı kendisi
Saf demistim anlamadı diye
Evet :)Onu bize ekmek almaya yolladıkEkmekçi mi yapmış, o önde gidiyordu zaten boşuna değilmiş
Ama gerçekten nigmete kötü denmez sadece sunumunu beğendim içindeki malzeme ne bileyim kültürümüzde olmayan nasıl bu kadar oy aldı diyordum içime.dogmuş demekkiKız ekmek ekmek dedin sabahtan beri harbi öyle oldu
Detaya bakmıyorlar canım:)Ama gerçekten nigmete kötü denmez sadece sunumunu beğendim içindeki malzeme ne bileyim kültürümüzde olmayan nasıl bu kadar oy aldı diyordum içime.dogmuş demekki