Oylamadan çıktı herhalde demi bu yaptığından sonra ablaEvet :)Onu bize ekmek almaya yolladık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oylamadan çıktı herhalde demi bu yaptığından sonra ablaEvet :)Onu bize ekmek almaya yolladık
Tekirdag-i cemiyeti desen daha iyi nevros nereden bakarsan bak 15 kişi varlarEvet Tekirdağlı kendisi
Tabi ki canım:)Oylamadan çıktı herhalde demi bu yaptığından sonra abla
Oylama zorlu geçseydi o artardıTekirdag-i cemiyeti desen daha iyi nevros nereden bakarsan bak 15 kişi varlar
İyi olmuş ohh. Aa bi de edepsizler karıştı aramızaTabi ki canım:)
Olması gereken bu zaten. Yoksa herkes akrabası ile kazanabilirAbi burada anne kızlar ,kardeşler var onlar bile yeri geliyor birbirlerine vermiyor:)
Haremdekilerben bu Canfeb in de araştırılmasını talep ediyorum,yine nasıl geçer beni ya var bi iş
Geldimde oylarım eksikmiş sanki
Aramızda paylaştık sana o kadar yeterGeldimde oylarım eksikmiş sanki
Sinyalleri hiç dusunmemistek kişilik sülale tiyatrosu oynamış arkadaş
Kuzen yetmezdi ki dayı amca gelinleri teyze hala gelinleri de devreye girerdiOylama zorlu geçseydi o artardı
Evet Tekirdağlı kendisi
Valla gülümse sabahtan beri onu diyodu abla valla ,bende şaşırmıştım ama hani tablo gibi güzel görünüyor kk daki çoğu goruntuyede tabiki önem veriyorya. Aklıma gelmezdiAma gerçekten nigmete kötü denmez sadece sunumunu beğendim içindeki malzeme ne bileyim kültürümüzde olmayan nasıl bu kadar oy aldı diyordum içime.dogmuş demekki
Kim çaldı bi tane oyumu çabık versinAramızda paylaştık sana o kadar yeter
Aramızda paylaştık sana o kadar yeter
GünaydınKim çaldı bi tane oyumu çabık versin