- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.507
YaaaaDiyetteyiz ondandir sen ne anlarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YaaaaDiyetteyiz ondandir sen ne anlarsın
Aynen biz konuştuk o sebeple yarışmayı bile iptal edebiliriz dedikevet çünkü benim fasulyeme 1 oy bile gelmedi abi,kınıyorum kk yı,iyi yapmışsın
Biri kız kardeşinin olsa diğeri kuzenlerinin birini de üst komşu say biri de sensin eder sana 4 oy (knedimi bajceli gibi hissettim )Aklıma bile gelmemişti evde 2 tablet 4 telefon 2 PC var ne uyanıklar ya
Abi burada anne kızlar ,kardeşler var onlar bile yeri geliyor birbirlerine vermiyor:)Bir şey diyeyim mi gelmiş geçmiş en iyi sunumları yapmaya adaydı ama şu saatten sonra ağzı ile kuş tutsa ekmek üzerine sürülen labneden farkı yok.
bana bir de yeni kural koydurdu ya kuzenler oy veremez diye....
çok güzel salak yerine kondum da yedim mi ? ASLA
Belki alırsın şimdievet çünkü benim fasulyeme 1 oy bile gelmedi abi,kınıyorum kk yı,iyi yapmışsın
Hepside TekirdağlıBiri kız kardeşinin olsa diğeri kuzenlerinin birini de üst komşu say biri de sensin eder sana 4 oy (knedimi bajceli gibi hissettim )
gitti senin ekmağğğ attaaa kem sözlüŞimdi üyenin biri diskalifiye mi edildi
Ama çok ayıp yaptıkları insanların emegini çakmak gibi bişey aynısını ben yapsam kk ya girmeye utanirdimYeni üyelikler alıp oy verilebiliyor sanmasınlar
Kız kardeşim üye foruma gelmiyor bile
Rabbim onu göstermesin gerçekten ayıp emek hırsızlığı:)Ama çok ayıp yaptıkları insanların emegini çakmak gibi bişey aynısını ben yapsam kk ya girmeye utanirdim
işte böyle afferimAynen biz konuştuk o sebeple yarışmayı bile iptal edebiliriz dedik
Dur bakacağız yine vermezlerse iptal ederiz
Ama boşuna takmamisim ekmeğe 6. His buna denir ben bene. Gurban olimgitti senin ekmağğğ attaaa kem sözlü
Tabi canım ayıpsınişte böyle afferim
Bileydim bu kez sana verirdim eloş şimdide sen yakma biziAynen biz konuştuk o sebeple yarışmayı bile iptal edebiliriz dedik
Dur bakacağız yine vermezlerse iptal ederiz
Sen ne güzel Erzurum şivesi konuşuyorsunAma boşuna takmamisim ekmeğe 6. Hoş buna denir ben bene. Gurban olim
O bunu haketti boşverinDuurn daha normal yarışlar var onlarda ne maceralar bizi bekliyorBileydim bu kez sana verirdim eloş şimdide sene yakma bizi
cansın yaaa,hep gülTabi canım ayıpsın