- 24 Eylül 2018
- 97.147
- 292.396
Yeniden başlıyoruz .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeniden başlıyoruz .
Diyetteyiz ondandir sen ne anlarsınSende çok dertlisin bugün beeeea taktın ekmeğaaa
Oylarım Çökertme Ve İskendere gitti
Adaletinizden hiç suphemiz yoktu zatenDere geçerken kural değiştirilmez ama Yeni Kural ;
15 tane kuzeniniz size oy verirse diskalifiye olursunuz haberiniz olsun.
İskendere gitti oyumm..birde pattiş salatası
Şimdi üyenin biri diskalifiye mi edildiYeniden başlıyoruz .
Aynen öyleAdaletinizden hiç suphemiz yoktu zaten
Evet canımŞimdi üyenin biri diskalifiye mi edildi
O zaman yine yapmıştır:)Hayır yapılan sunum (bir önceki yarışmada) öyle hoşuma gitti ki Pınar'a dedim ki buna özel bir ödül verelim.
Az önce mail attım ödülü iptal edin diye....
Nevreste yine çökertme dedi (acun gibi okuyun )Oylarım Çökertme Ve İskendere gitti
Abi bu yaptığıda iddialı idi.Nedir yani bu üç kutu peynir için değer mi emek veriyor herkesHayır yapılan sunum (bir önceki yarışmada) öyle hoşuma gitti ki Pınar'a dedim ki buna özel bir ödül verelim.
Aklıma bile gelmemişti evde 2 tablet 4 telefon 2 PC var ne uyanıklar yaEvet canım
Oy toplamak veya akrabalardan oy almak diskalifiye sebebidir
Oyumu değiştirmek istemedimNevreste yine çökertme dedi (acun gibi okuyun )
Bu yaptığıda güzeldi abi kendi kendine yaptıHayır yapılan sunum (bir önceki yarışmada) öyle hoşuma gitti ki Pınar'a dedim ki buna özel bir ödül verelim.
Yeni üyelikler alıp oy verilebiliyor sanmasınlarAklıma bile gelmemişti evde 2 tablet 4 telefon 2 PC var ne uyanıklar ya
evet çünkü benim fasulyeme 1 oy bile gelmedi abi,kınıyorum kk yı,iyi yapmışsınÇok üzgünüm oylar silindi !
Aynen belki 1. olacaktı :)Bu yaptığıda güzeldi abi kendi kendine yaptı
Abi bu yaptığıda iddialı idi.Nedir yani bu üç kutu peynir için değer mi emek veriyor herkes