Heheheyyy eksilere gecmedigine şükret sebooooyemin içüyrüm skandal,kk tarihine geçicem sıfır oyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heheheyyy eksilere gecmedigine şükret sebooooyemin içüyrüm skandal,kk tarihine geçicem sıfır oyla
şükür sebebim oldun bak şimdiHeheheyyy eksilere gecmedigine şükret seboooo
Ay sagol canim ama oyle zevksiz demeyelim diger arkadaslar kizabilirsenin alinazik efsaneydi yaa,zevksizler
benim cağnım fasilleme bile oy gelmemiş,zevksizler işteAy sagol canim ama oyle zevksiz demeyelim diger arkadaslar kizabilir
Alinazikle çökertme yemeyende ne bileyimAy sagol canim ama oyle zevksiz demeyelim diger arkadaslar kizabilir
bana zaten ya aşeren ya da kolestrolü tavan yapmış 70 likler gelirElalis dua et de fasulye aseren biri gelsin
Tamam canım benim üzme kendini fazla insallah hepsi gecer giderBak adımla açtığımı unuttum yine yazıyorum öyle dan dun Blue_Peri ailevi şeyler deyim anla sen
Ardında ateş yok ondan bence keşke odun ateşinde pişirirken cekseydinbana zaten ya aşeren ya da kolestrolü tavan yapmış 70 likler gelir
Pınar başı burma burmaBu pinarda da olmadı umudumuz diğer pinara
bir teselli veeeer pinarrrr bariiii bir teselli veeeeeerPınar başı burma burma
Kk da herkes Focaccia ekmeği yiyerek büyüdü zatınBu pinarda da olmadı umudumuz diğer pinara
Yaani agizlarinin tadini bilmiyolar karbonhidrat seviyolar ekmek patates Kizlar alinmayin he bende begendim sizinkieriAlinazikle çökertme yemeyende ne bileyim