Belki unutmuşlardır11 de burda ol ikimizde mutlu ayrılalım
diğerleri de uyusun hıh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki unutmuşlardır11 de burda ol ikimizde mutlu ayrılalım
diğerleri de uyusun hıh
Sen öyle san abla şimdi mışıl mışıl uyuyorlar sabah cin gibi uyanacaklar çağallarBelki unutmuşlardır
Burdayim erken gelirsem etiket cakarim ıslık çalarım koş gel hemen sende11 de burda ol ikimizde mutlu ayrılalım
diğerleri de uyusun hıh
Hadi bakalımSen öyle san abla şimdi mışıl mışıl uyuyorlar sabah cin gibi uyanacaklar çağallar
Anlaştık perim ben gelirsem bende yaparımBurdayim erken gelirsem etiket cakarim ıslık çalarım koş gel hemen sende
Sabah herkesi etiketleyin haberleri olsunAnlaştık perim ben gelirsem bende yaparım
Tamam abla haber ederiz hem belki onlar bizi uyandırır öğlen uykusundanSabah herkesi etiketleyin haberleri olsun
Kısmet artık:)Tamam abla haber ederiz hem belki onlar bizi uyandırır öğlen uykusundan
Eski düşmanlar dost oldu@HAbibte 'm bizi kıskanıyorlar
Canım,inan aklımdasın ama çok sık gelmeyince belki arada seni ihmal ediyor olabilirim,kusura bakma❤❤❤ bi gün beni de etiketliycekmisin diye umutla bekliyodum , o gün bugünmüş teşekkürler Jennacım esprili dillendirdim ama inan çok mutlu oldum
GünaydınGünaydın
Sen öyle san abla şimdi mışıl mışıl uyuyorlar sabah cin gibi uyanacaklar çağallar