- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.916
- 43
Kendimi feda ettim ama anlayan yokHakli olabilirsin abla eskisi gibi kıstırmıyor sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendimi feda ettim ama anlayan yokHakli olabilirsin abla eskisi gibi kıstırmıyor sanki
He ya birdi şimdi iki oldu biri kıstıracak biri içerecekBiz yine kollayalim kendimizi
Av falan yok sakinleşti benim kankamDoğru bak ondada bu yönde bı az gelişme var gibi lakin ama avına zaten hep öyle yaklasmazlarmi
Kim o ikincisiHe ya birdi şimdi iki oldu biri kıstıracak biri içerecek
Sen olabilirsin ablaKim o ikincisi
Ben gazozu sen buraya gelince içirdim bak gidemiyorsunSen olabilirsin abla
bi gün beni de etiketliycekmisin diye umutla bekliyodum , o gün bugünmüş teşekkürler Jennacım esprili dillendirdim ama inan çok mutlu oldum
Lili'm sen uzaktan bizi okuyup gelmiyor musun❤❤❤ bi gün beni de etiketliycekmisin diye umutla bekliyodum , o gün bugünmüş teşekkürler Jennacım esprili dillendirdim ama inan çok mutlu oldum
Senin gazozların mutluluk hormonu içeriyor ondan sebep olsa gerekBen gazozu sen buraya gelince içirdim bak gidemiyorsun
Ama geçen öyle demiyodu benim konumda kabul etti biseyleri valla ben anlamam inanmamAv falan yok sakinleşti benim kankam
CanımsınSenin gazozların mutluluk hormonu içeriyor ondan sebep olsa gerek
Sabağaa kadar burdayığğğSiz niye oturuyorsunuz sabah yeni konu açılacak
O bana kıyamaz:)Ama geçen öyle demiyodu benim konumda kabul etti biseyleri valla ben anlamam inanmamEki Görüntüle 2689109
Canım ablamsınCanımsın
Hadi gelin ben konuyu açayım tarifleri vereyimSabağaa kadar burdayığğğ
Tam vaktinde ordayım buseferde alınırsa istediğim basıp gidecem buralardanSiz niye oturuyorsunuz sabah yeni konu açılacak
İnanmadım kiHadi gelin ben konuyu açayım tarifleri vereyim
Bilmem artikinO bana kıyamaz:)
Olay çıkar valla olayHadi gelin ben konuyu açayım tarifleri vereyim