- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Evettt açık ve nettt varmı bi itirazHAbibte 'm bizi kıskanıyorlar
CitlenbikmisinnO sihirli değnek deyince muhteşem olanından değilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evettt açık ve nettt varmı bi itirazHAbibte 'm bizi kıskanıyorlar
CitlenbikmisinnO sihirli değnek deyince muhteşem olanından değilmi
Aramıza girmeyin lütfenEvettt açık ve nettt varmı bi itiraz
Citlenbikmisinn
Evettt açık ve nettt varmı bi itiraz
Citlenbikmisinn
Yok yok sen çok değiştin sen bizi atmazdin satmazdin kimseye abladondurmasi yere düşmüş çocuk gibiyimAramıza girmeyin lütfen
Aaaa kimi atmışımYok yok sen çok değiştin sen bizi atmazdin satmazdin kimseye abladondurmasi yere düşmüş çocuk gibiyim
Açık seçik degilmiAaaa kimi atmışım
Size bir şey yapamazAçık seçik degilmi
Estağfirullah ablacım olurmu biliyoruz gazozcunun güzelliği etkisindesin sakinizAramıza girmeyin lütfen
Kendini siper edersin degilmiSize bir şey yapamaz
Konuş konuş yalnız ben değilim bunları düşünen gör ablaEstağfirullah ablacım olurmu biliyoruz gazozcunun güzelliği etkisindesin sakiniz
Tabi ki öyle aşkolsunKendini siper edersin degilmi
Ne olduysa o görüşmeden sonra oldu tenhada buluştular ya verdi ablamıza gazozu HAbibteKonuş konuş yalnız ben değilim bunları düşünen gör abla
Neyse yumusadim tamamen olmasada azbiraz isteTabi ki öyle aşkolsun
Hayır ben ona gazoz içirdimBak artık size karışmıyorSiz olayı anlamıyorsunuzNe olduysa o görüşmeden sonra oldu tenhada buluştular ya verdi ablamıza gazozu HAbibte
Şüpheleniyordum birşeyler den zatiiiiiNe olduysa o görüşmeden sonra oldu tenhada buluştular ya verdi ablamıza gazozu HAbibte
Hakli olabilirsin abla eskisi gibi kıstırmıyor sankiHayır ben ona gazoz içirdimBak artık size karışmıyorSiz olayı anlamıyorsunuz
Doğru bak ondada bu yönde bı az gelişme var gibi lakin ama avına zaten hep öyle yaklasmazlarmiHayır ben ona gazoz içirdimBak artık size karışmıyorSiz olayı anlamıyorsunuz
Kim kime içirdi belli değilŞüpheleniyordum birşeyler den zatiiiii
Biz yine kollayalim kendimiziKim kime içirdi belli değil