• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 2.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    347
  • Anket Kapalı .
biraz yorgun istahsizm onun disinda iyiyim cok sag olun mrrak ettiginiz icin gogusumdeki kitle hala var onceki radyolog rmzirmeden kaynakli demisti genel ceraha gittim oda usg istedi devlet olunca usg 1 ay gibi bir sure ozelde yaptigimda ayni gun olmustum bakalim ne olcak
Merhaba canım hoşgeldin😍Geçmiş olsun🤗

biraz yorgun istahsizm onun disinda iyiyim cok sag olun mrrak ettiginiz icin gogusumdeki kitle hala var onceki radyolog rmzirmeden kaynakli demisti genel ceraha gittim oda usg istedi devlet olunca usg 1 ay gibi bir sure ozelde yaptigimda ayni gun olmustum bakalim ne olcak
Allah şifa versin jnsallah

Ilk yarışmaya nasıl katıldım nasıl buldum burayı acaba ya bazen düşünüyorum hatırlamıyorum kadınlar kulübüne bdv için giriyordum ne ara böyle yarışma müptelası oldum ben :KK17::KK48:

Hayırlısı canım. Sen yinede dikkat et. İyi olmana sevindim. 🥰
İnşaallah sıradan bir kisttir

Ilk yarışmaya nasıl katıldım nasıl buldum burayı acaba ya bazen düşünüyorum hatırlamıyorum kadınlar kulübüne bdv için giriyordum ne ara böyle yarışma müptelası oldum ben :KK17::KK48:
Ama çok güzel bir tarihte gelmişsin,benim doğum gunumde:KK16:

Seni büyüledik😍🤗

Nasılsın canım :KK200:Zipzip'im pide bile yaparmış:rolleyes:
Cook yorgunum abla bittim bugun :ruh:
Ilk defa yaptim cok benzemedi ama olsun sonrakiler daha guzel olur 🥰
Bazlamadan yapacaktim ama baktim hakkini vererek yapayim dedim :))
Aksam daha pizza yaptim milfoyden :cool:
Sen nasilsin abla :KK200:

Back