- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
Nasılsın canım. Merak ettik senicanim benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canım. Merak ettik senicanim benim
Taht oyunları heOl, nasılsa boynuz kulağı geçer
iyi olan kazansnTaht oyunları he
KuzumCiceeeeeeeeeem
Hayırlı akşamlar
Nooluyo yeaTaht oyunları he
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar
biraz yorgun istahsizm onun disinda iyiyim cok sag olun mrrak ettiginiz icin gogusumdeki kitle hala var onceki radyolog rmzirmeden kaynakli demisti genel ceraha gittim oda usg istedi devlet olunca usg 1 ay gibi bir sure ozelde yaptigimda ayni gun olmustum bakalim ne olcakNasılsın canım. Merak ettik seni ❤
Bana buralarda Hürrem kukrim.derler haberin olsuniyi olan kazansn
Eskidendi artk ben varım
Teşekkürler canım
Bana buralarda Hürrem kukrim.derler haberin olsun
Gecmis olsun Allah acil şifalar versinbiraz yorgun istahsizm onun disinda iyiyim cok sag olun mrrak ettiginiz icin gogusumdeki kitle hala var onceki radyolog rmzirmeden kaynakli demisti genel ceraha gittim oda usg istedi devlet olunca usg 1 ay gibi bir sure ozelde yaptigimda ayni gun olmustum bakalim ne olcak
Ona o ünvanı kim vermiş bir sor heleBen tek hürrem tanıdım oda Canfeb
Cok geçmiş olsunbiraz yorgun istahsizm onun disinda iyiyim cok sag olun mrrak ettiginiz icin gogusumdeki kitle hala var onceki radyolog rmzirmeden kaynakli demisti genel ceraha gittim oda usg istedi devlet olunca usg 1 ay gibi bir sure ozelde yaptigimda ayni gun olmustum bakalim ne olcak
Teşekkür ederiz
Haticeye değil neticeye bakarımOna o ünvanı kim vermiş bir sor hele