- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Abla yaEvva çok güzel hemde çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla yaEvva çok güzel hemde çok
Nerden gördün yolda mı karşılaştınız yer söyle
Aynen cok lezzetli oluyoBende beğenmedin sandım S Sabr-Sukur-Dua yapmıştı ondan etkilenip bende yapmıştım.Cidden çok güzel oluyor.Her tarafı pişip kızarıyor
Bende oyle oluorum bazen diorum, napiorumevet ama işlemi yaparken çok tuhaf hissettim
Resim çekmiştim aslında kafasına domates koyupİsim bile koymuştuk .Tadı çok güzel oluyor .Aynen cok lezzetli oluyo
Bende oyle oluorum bazen diorum, napiorum
Neymis ismiResim çekmiştim aslında kafasına domates koyupİsim bile koymuştuk .Tadı çok güzel oluyor .
Ya çocuklara eğlence işteOturan tavukKızılderili gibiNeymis ismi
Ne guzel, bu domates aklimda olsun benimdeYa çocuklara eğlence işteOturan tavukKızılderili gibi
Merakla bekliyorumNevreste Abla benim tarifim hazır, bi ara açıcam konuyu. Muhteşem bir tarif ve sunum geliyorrr beklentiyi yükseltiyim sonra hayal kırıklığı yaşatıyım
Tabi kafasız olur muNe guzel, bu domates aklimda olsun benimde
Yok özel söyleyememNerden gördün yolda mı karşılaştınız yer söyle
Tenhada buluştuk ceylan ceylan maşallahHani biz nie goremedik sizi
Abla bugün yaptım yaptım şuan yemek hazır ediyom kayinvalidem geliyor artık yaparsam aticam ben bi müsait olamıcam heral eşim yok dedim buseferde annesiyle beraber yola çıkıyorlarmış bugün yapıp atarsam inş.Pınar Labne tarifleri yapılacak mı
@Nana
D Dediyy
@Emira SY
@LezzetliCipetpet
@Ozlemesra
@Zipzip-
@retro_hippo
@ozgmlk
Tenceresiz kaldim anne
T Tatlianne20
Seninki kadar bebeksi değil benim ayaklarımsefan olsun hemşom
bi ayağını da göreydik bari
1.250 Gr lik çipura istedim eşimden Vira bismillah dediYoksa balikla ilgili biseymi yapcan
Eeeee hani bizeeee yokmiiii