- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Bebemmmmbal küpüm
yavrukuş ben habibte hemşerim diye gördüm valla.. 10 dklık yol gitsem arabayla evindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebemmmmbal küpüm
yavrukuş ben habibte hemşerim diye gördüm valla.. 10 dklık yol gitsem arabayla evindeyim
Tahmin ettim yinede yazdımHoş buldum iste peşin peşin yazim dedimdi
Bebek sabun deterjani var durunun galiba o olurmu :)Perdeleri duru sabun deterjan ile yıkıyorum.Çok memnunum ama benim perdeler krem
Onu biliyorum canımBak artık bana laf atamıyor
Anca geldim vallaaa yorgunum gercekten artik bıktim tarladan incirdendeee herseydenTahmin ettim yinede yazdım
Adin çıkmışNeler olmuyorki sonra evva +18
Ben şunu kullanıyorum.Kokusuda çok güzelBebek sabun deterjani var durunun galiba o olurmu :)
Allah kolaylık versin,hele bu sıcaklarda:/Anca geldim vallaaa yorgunum gercekten artik bıktim tarladan incirdendeee herseyden
Biter inşaallah bol kazanç getirir inşaallah2 kilo yolla reçel yapacağımAnca geldim vallaaa yorgunum gercekten artik bıktim tarladan incirdendeee herseyden
Yoksa tam tersi mülaim biriyim benAdin çıkmış
Hı hı,inandıkYoksa tam tersi mülaim biriyim ben
Tabi canım biliyoruzYoksa tam tersi mülaim biriyim ben
Gel sana özelden foto atıcam sonra inanmazsan inanmaHı hı,inandık
Canım ablamTabi canım biliyoruz
Bana bak bende okuyorum ama yazmiyorumdaNeler olmuyorki sonra evva +18
Bende beyazlarda bunu kullaniyorum cok memnunumBen şunu kullanıyorum.Kokusuda çok güzel
Eki Görüntüle 2688245
Sağol canımAllah kolaylık versin,hele bu sıcaklarda:/
Amin inşallah canim 2kiloya degermi oraya yollamak yapip yollayimda kokuşmasınBiter inşaallah bol kazanç getirir inşaallah2 kilo yolla reçel yapacağım
Bende isterimGel sana özelden foto atıcam sonra inanmazsan inanma
İnanıcakmısın abla atsamBende isterim
Gelmeyen nolsun,hadiGel sana özelden foto atıcam sonra inanmazsan inanma
Ben incir reçeli yaptımda patladı ya, bütün olmadıBiter inşaallah bol kazanç getirir inşaallah2 kilo yolla reçel yapacağım
Acaba ne atiyonuz gene banada atin bari merak ettimİnanıcakmısın abla atsam