İyidir canım sağolİyiaksamlar kaptanim sendemi burdasin birakta yemek yiyelim artik
Hoş buldum canim iyiyim sen nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyidir canım sağolİyiaksamlar kaptanim sendemi burdasin birakta yemek yiyelim artik
Hoş buldum canim iyiyim sen nasilsin
İzin vermiyor muİyiaksamlar kaptanim sendemi burdasin birakta yemek yiyelim artik
Nasıl gidiyor kurutmalar bittimiİyidir canım sağol
Takimda kimse yazmiyordu buraya bakayim dedim bensiz buralar da yemek mi yiyorsunİyiaksamlar kaptanim sendemi burdasin birakta
Yeter bırak artık:)Yarın calisicam
Sona yaklaştıkNasıl gidiyor kurutmalar bittimi
Hayiryaaaa hep pesimde birakmiyo hep takipte yesek nolcadıkiİzin vermiyor mu
Ne güzel işte keşke beni de engelleyen biri olsaHayiryaaaa hep pesimde birakmiyo hep takipte yesek nolcadıki
Heeee biraksan tatli yicem köfteden sonraTakimda kimse yazmiyordu buraya bakayim dedim bensiz buralar da yemek mi yiyorsun
Dimi çok çalıştım birsey almam lazım değil ama 65 olsun bariYeter bırak artık:)
Kaç alman lazım:)
Izin yok bu saatte yemek yemelerineİzin vermiyor mu
Seni kimse engelliyemezki dünyayı kuruttun nerdeyse sonra onlari kim yicekNe güzel işte keşke beni de engelleyen biri olsa
İyiymiş onu alırsın bence:)Dimi çok çalıştım birsey almam lazım değil ama 65 olsun bari
Bu satte yenmez zaten :)Izin yok bu saatte yemek yemelerine
Takimda gruplar,hedefler var genelde kacamak yapilmiyor
Belki hepsi benim değil hediye ederim:)Seni kimse engelliyemezki dünyayı kuruttun nerdeyse sonra onlari kim yicek
Tekrar kilo almak istiyorsan yiyebilirsin tabi kiHayiryaaaa hep pesimde birakmiyo hep takipte yesek nolcadıki
Sen öyle diyorsanİyiymiş onu alırsın bence:)
Güzel cevaptıTekrar kilo almak istiyorsan yiyebilirsin tabi ki
Yaniii olabilirdi aslinda hemen acık adresimi atiyorumBelki hepsi benim değil hediye ederim:)