Fazlası bile olur:)Sen öyle diyorsan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazlası bile olur:)Sen öyle diyorsan
Sen köydesin sende daha çok vardırYaniii olabilirdi aslinda hemen acık adresimi atiyorum
Bizimde bugün düğün vardı,iptal etmişler hatta dün kına sonrası evin baheçesinde düğün yapmışlar.Tabi bize söylemediler:)Eki Görüntüle 2685377 covid tedavisi görürken gitmiş
Bak heleee cevaplaraTekrar kilo almak istiyorsan yiyebilirsin tabi ki
Yok kiz bizim köy havali köylerden paris gibi düşün hem pahali hem sosyete kimsecikler yapmiyo eskiler yapiyo sadeceSen köydesin sende daha çok vardır
Abartmayalim abla butun sene çalışanlar Zor 75-80 alıyor. inandırıcı olsunFazlası bile olur:)
Ortam olur yapılmaz mı ya:)Bak heleee cevaplara
Yok kiz bizim köy havali köylerden paris gibi düşün hem pahali hem sosyete kimsecikler yapmiyo eskiler yapiyo sadece
80 zor yani değil mi:/Abartmayalim abla butun sene çalışanlar Zor 75-80 alıyor. inandırıcı olsun
O senden çalışkan bize pasta bile yaptıM MissHayaLet kizzzz gel hele
Biraz calistiysan 70 alirsin canimAbartmayalim abla butun sene çalışanlar Zor 75-80 alıyor. inandırıcı olsun
ortam var ama hazirida seviyok yaniOrtam olur yapılmaz mı ya:)
Köy işi zor ya:)İş bitmiyor zaten:)
Evet hem çocuklu hem hamile hemde pasta yapar maymunO senden çalışkan bize pasta bile yaptı
Ne yapıyorsunuz kurutuyor musunuz?ortam var ama hazirida seviyok yani
Ama şu bir haftadır yıldım incir toplamaktan suratim araplara döndü
2.yarismaya katılacak oyle konustuk hatta Gulumse24 i de getircezO senden çalışkan bize pasta bile yaptı
Maşaallah çok çalışkanEvet hem çocuklu hem hamile hemde pasta yapar maymun
Sorular bildiğim yerden gelirse neden olmasin hele bizim bölümde 75 ile atıyordu en son alan dahil tabi bu sene bakayım kac kişi kac puanla almış ,alan zor olunca 75 i bulan az oluyor80 zor yani değil mi:/
Hadi inşaallah bekliyorum2.yarismaya katılacak oyle konustuk hatta Gulumse24 i de getircez
Olumsuz düşünmeSorular bildiğim yerden gelirse neden olmasin hele bizim bölümde 75 ile atıyordu en son alan dahil tabi bu sene bakayım kac kişi kac puanla almış ,alan zor olunca 75 i bulan az oluyor
Selam canım