- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.965
- 1.423
- 60
İnanilmasi guc bi konu vardi. Mudurbey baskin yapinca toplu katliam oldu
Gördüm şimdi foto çekti konusuymuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanilmasi guc bi konu vardi. Mudurbey baskin yapinca toplu katliam oldu
Aynen. Cok can yaktiGördüm şimdi foto çekti konusuymuş
Aynen. Cok can yakti
Bizden uzak olsun hanim ablaÇok cezalar vardır şimdi orada.
Bizden uzak olsun hanim abla
Ben girersem rengim normale dönmez hiç gri sevmiyorumHeyecanlı oluyor o konularda,yazmadan duramıyorsun:))
Ben girersem rengim normale dönmez hiç gri sevmiyorum
Ben 2 3.ye cesaretim yokKaç kere gri oldum sayısını bile hatırlamıyorum
Ben 2 3.ye cesaretim yok
Siyasete hic bulasmim heleKaç 3 bende bilmiyırum ya siyaset ya bdv'den gidiyorum
Siyasete hic bulasmim hele
Tahmin edebiliyorum bölümden ateş çıkıyordur kesinÖnceden görecektin orayı neler olurdu neler
Tahmin edebiliyorum bölümden ateş çıkıyordur kesin
O hoş değil işte. Bana göre bazı istisnalar hariç(terör gibi) insanlar birbirinin görüşüne saygı göstermeli.Karşıt diyim sadece,düşünceler işte ateş çıksa gene iyi sonradan hakaretlere varıyordu işler.
başınız sağolsun canım,mekanı cennet olsun.Sağol şekercigim Dostlar sağolsun ♥❤Acıları azaldı bir nevi,alzheimer ve yatalak durumdaydı uzun zamandır
Amin hemsire,çok sağol ❤başınız sağolsun canım,mekanı cennet olsun.
O hoş değil işte. Bana göre bazı istisnalar hariç(terör gibi) insanlar birbirinin görüşüne saygı göstermeli.
anneciğin nasıl,kolay değil tabi yaşı kaç olursa olsun annelik başka bişeyAmin hemsire,çok sağol ♥❤
Biraz daha iyi,kalp sorunu var,çok korktum o yuzden. Yanındaydılar, o yuzden biraz içi rahat. Sadece nefes alıyordu senelerdir zatenanneciğin nasıl,kolay değil tabi yaşı kaç olursa olsun annelik başka bişey
yaa uzun zamandır mı bilinçsizdi günahları temizlenmiş öyle gitmiş derler ya böyle olunca.nurlar içinde yatsın inşaallahBiraz daha iyi,kalp sorunu var,çok korktum o yuzden. Yanındaydılar, o yuzden biraz içi rahat. Sadece nefes alıyordu senelerdir zaten