- 24 Haziran 2015
- 39.882
- 154.564
- 598
Evet ablacim şimdi limana geldik ,gemiyi bekliyoruzGünaydın canımcım,tatile filanmı gidiyorsunuz yoldayız demişsinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ablacim şimdi limana geldik ,gemiyi bekliyoruzGünaydın canımcım,tatile filanmı gidiyorsunuz yoldayız demişsinde
Canim günaydin,nasılsın
iyiyim meleğeemm sen nasılsınCanim günaydin,nasılsın
Evet ablacim şimdi limana geldik ,gemiyi bekliyoruz
Bende iyiyim şükür canımiyiyim meleğeemm sen nasılsın
iyi tatiller
Sağol şekercigim Dostlar sağolsun ❤Acıları azaldı bir nevi,alzheimer ve yatalak durumdaydı uzun zamandırJenna16 başın sağolsun canım benim,Allah rahmet eylesin anneanneni kaybetmişsin zordur biliyorum kolay değil elbette.
Kuzum,gazozcum
Ah o gemide ben de olsaydımEvet ablacim şimdi limana geldik ,gemiyi bekliyoruz
Sağol şekercigim Dostlar sağolsun ♥❤Acıları azaldı bir nevi,alzheimer ve yatalak durumdaydı uzun zamandır
Aynen öyle,evlatları yanındayken,evinde ,yatağında gidiverdi işte. Hepimizin gideceği yer orası. Tüm olmuslerimize rahmet,mekanları cennet olsun insallahNutrlar içinde yatsın,her ölüm acı aslında ama bu sıkıntılar varsa bazen kurtuluş diyoruz kolay değil elbette yaşananlar.
İşte durum belli de insan sorma ihtiyaci hissediyor.
Çok sukur canim
Konu dışı yorum galiba.
Aynen öyle,evlatları yanındayken,evinde ,yatağında gidiverdi işte. Hepimizin gideceği yer orası. Tüm olmuslerimize rahmet,mekanları cennet olsun insallah
Konu dışı yorum galiba.
Kesin birbirlerini cagirmislardirKonu dışı yorum galiba.
❤❤Amin ianşallah şekercim.
Noldu gene cezamı aldı yoksa.
İnanilmasi guc bi konu vardi. Mudurbey baskin yapinca toplu katliam olduAmin ianşallah şekercim.
Noldu gene cezamı aldı yoksa.
Boş zamanda okuyayım bakayım,uzak kaldimİnanilmasi guc bi konu vardi. Mudurbey baskin yapinca toplu katliam oldu