Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Git canım,ihmal etme,Allah şifa versinartık dayanamıyorum bu alerji ve astım bitirdi beni
mecburen hastaneye gitmek zorundayım.çok korkuyorum ama dr görmeden olmayacak artık.resmen nefesin kesilerek uyandım
günaydın
günaydın hemşirem sardım sarmaladım kendimi gidiyorum bakalım
Geçmiş olsun hemso su maskeler benim alerjome iyi geldi sinuslere ozellikle sende fayda etmedi demek :/artık dayanamıyorum bu alerji ve astım bitirdi beni
mecburen hastaneye gitmek zorundayım.çok korkuyorum ama dr görmeden olmayacak artık.resmen nefesin kesilerek uyandım
ay abla sana ne oldugünaydın hemşirem sardım sarmaladım kendimi gidiyorum bakalım
Dönüşte haber edersen iyi olur hemşire,merak ederim güzel haberlerle gel insallahgünaydın hemşirem sardım sarmaladım kendimi gidiyorum bakalım
Günaydın canım Olsun ,sorun yok,sana da huzurlu bir gun olsun inşallah,kolay gelsinGünaydın Jennam...
Dün gece soru hazirliyordum. Bu hafta sorumluluk sınavları var. Bir taraftan da kurslar devam ediyor. Az biraz da tembellik ekle görmedim mesajını kuzum.
Kahvaltı yapıp çıkacağım birazdan. Rahatlığa alışmak da iyi değilmiş her şey gözümde büyüyor.
Bebeğim rahat huzurlu bir gün diliyorum.
Biraz kırıklık,astım falanmış kuzuay abla sana ne oldu
hepi topu 3 gün depresyondaydım
herkes hastlanmış
Alerji ve astim varmış ama sebebi ne bilmiyorum,inşallah sorun yoktur :/
İnşallahAlerji ve astim varmış ama sebebi ne bilmiyorum,inşallah sorun yoktur :/
Sen nasılsın canım?İnşallah
toparlanmaya çalışıyorum jennam.. umarım daha iyi olacamSen nasılsın canım?
Pes etmek yakışır mı sana? Her şey düzene girecek,Allah gonlundekini nasip edecek sana inşallahtoparlanmaya çalışıyorum jennam.. umarım daha iyi olacam
pes ettiğimi düşünmüştüm ama insan kaldığı yerden devam ediyormuş
umut fakirin ekmeği işte
evde oturduğun mu var ablişko
Evet seyrediyorum
Kimse umursamıyor ve devlet tedbirleri çok erken gevşetti. Sonumuz hayrolsun
Geldi geldi sagsalim şükür Ben uyuyamiyorum hic