Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu bildirim gelse de gözümü kanatan o 1’den kurtulsam…
Bir yandan kahvaltı yapıp ,bir yandan bildirim gelmiş mi diye aynı böyle bakıyorum Eki Görüntüle 2943372
Afiyet olsun ÖrtmenimBir yandan kahvaltı yapıp ,bir yandan bildirim gelmiş mi diye aynı böyle bakıyorum Eki Görüntüle 2943372
Ona göre yerimizi alalım
Teşekkür ederim canım bakışlar efsane gerçektenAfiyet olsun Örtmenim
Bakışlara hayran kaldım
Sen hafiften bir sandalye çek altınaOna göre yerimizi alalım
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım bakışlar efsane gerçekten
Sen varsınYok mu bi babayiğit Kazeni etiketleyecek
Nevroş taglemistiSen varsın
Şu an tam da sandalye tepesindeyim Hastane işlerim bitsin de eve gidip rahat rahat konu bekleyeyimSen hafiften bir sandalye çek altına
Rica ederim canım
Kazen siteye gelmedi galibaNevroş taglemisti
Hastanede misin geçmiş olsun canımŞu an tam da sandalye tepesindeyim Hastane işlerim bitsin de eve gidip rahat rahat konu bekleyeyim
Ben babayiğit im etiket yaparım sorun değil de ben etiketleyince oylarım düşüyorSen varsın
Gece geldi başka konuya. 5 gündür siteye girememiş balık turnuvası düzenlemişler. Saat geç oldu bildirim göndersem yarın göndereyim dedi, keşke de göndereymiş, sabah sabah iyi giderdi şakşuksNevroş taglemisti
Rutin aylık aşı için cantanem önemli bir şey değil, sağol karşı hastanede de kadın doğum var, bir uğrasam mı diyorumHastanede misin geçmiş olsun canım
Uğra bu zahmetRutin aylık aşı için cantanem önemli bir şey değil, sağol karşı hastanede de kadın doğum var, bir uğrasam mı diyorum
K Kazen uygunsa bildirim istiyoruzBen babayiğit im etiket yaparım sorun değil de ben etiketleyince oylarım düşüyor
Gece geldi başka konuya. 5 gündür siteye girememiş balık turnuvası düzenlemişler. Saat geç oldu bildirim göndersem yarın göndereyim dedi, keşke de göndereymiş, sabah sabah iyi giderdi şakşuks