Mezeler - Ordövrler Pratik Tarifler Oylama

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Pratik Tarif'' hangisidir?(2 oy )

• Ankete Katılan
    343
  • Anket Kapalı .
2 hafta yazılı haftası. Hafta sonu zar zor çalıştı, çalışmadan nasıl başarılı olacaksa, umurumda değil 🤦‍♀️
4.sınıf bebesi olan var mı?
Allah kolaylık versin🥰Oğlumunda bugün 3 yazılısı var🤷🏻‍♀️
Nasıl çalışıyor🤔Video izletiyor musun🤔Youtube da çok iyi kanallar var.Onları izlese iyi not alır.

İyiyim abla. Sen de sizler de iyisinizdir inşallah 🌸 şimdilik bir sıkıntım yok. Yani büyük sıkıntılar yok. Mide yanması, ekşimesi filan arada kasık ağrıları mevcut tabii ama bu kadarına şükür 🧿
Bende iyiyim ayşecm sağol,iyi olmana sevindim bu sıkıntıların olmasıda gayet normal canısı :KK200:

Allah kolaylık versin🥰Oğlumunda bugün 3 yazılısı var🤷🏻‍♀️
Nasıl çalışıyor🤔Video izletiyor musun🤔Youtube da çok iyi kanallar var.Onları izlese iyi not alır.
Genelde sınav çıktıları aldım, çözdürdüm. Videoyu dün izlettim yatarken, kafayı vermez dinlemeye diye düşündüm ama dinlemiş, hep senin çıkardığın çıktıysa alakalı şeyler anlattı dedi. Bundan sonra ağırlık vereceğim videoya😍

Genelde sınav çıktıları aldım, çözdürdüm. Videoyu dün izlettim yatarken, kafayı vermez dinlemeye diye düşündüm ama dinlemiş, hep senin çıkardığın çıktıysa alakalı şeyler anlattı dedi. Bundan sonra ağırlık vereceğim videoya😍
Canım konu anlatımları çok iyi oluyor🥰Sonrada 3-5 yazılı sorusu videosu tamamdır🥰
Benim kızlara 9 da böyle yapın dedim dinlemediler😁
Teşekkürü zor aldılar.Geçen yıl böyle çalıştılar.Çok iyi sonuç aldılar.Oğlum hep böyle çalışıyor zaten🤗
Allah zihin açıklığı versin🥰

X